2777
2789
عنوان

ممکنه بعد عمل بینی به هوش نیام؟

5094 بازدید | 29 پست

سلام

بچه ها خیلی دوست دارم بینیمو عمل کنم اما میترسم بعد عمل به هوش نیام

سابقه بی هوشی ندارم

بیاید از تجربه هاتون بگید بهم لطفا🙁

ترس منم همینه 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داشتم به همین فکر میکردم که تاپیکتو دیدم البته ترس من از بیشتر برا بچمه

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪

مورد مرگ بعد از عمل بینی بوده .... ولی خب دلیل نمیشه که به خاطرش عمل نکنی. کلی آدمم سراغ دارم از خیابون رد میشده تصادف کرده مرده. باید از خیابون رد نشیم؟؟؟ 

یه خانم مستقل و قوی