نترس بابا اینهمه مردم عمل میکنن حتی نوزاد ها هم برای ختنه دیدم که بیهوش کردن
دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈 چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃 ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀 تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪
چطور؟ راستی من یه ۶ ماه دیگه میخوام اقدام کنم واسه بارداری بهتره اول باردار بشم یا بینیمو عمل کنم؟
اگه میخوایی باردار شی دست نگه دار چون تو بارداری یکم بینی بزرگ میشه
دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈 چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃 ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀 تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪
من وقتی بینمو عمل کردم حامله بودم شاید یک ماه بوده ولی خودم نمیدونستم.بعد یک ماه بعد از عمل بینی دیدم خیلی علاعم متفاوتی دارم رفتم دکتر دیدم که اره گفتش دوماهه هست .قبل از عمل باید بری اتاق نمیدونم چی برای عکس مغزتو میندازن . باید حامله نباشی من نمیدونستم و رفتم.الان خوشحالم که عمل کردم الان بچم ۵ سالشه .هنوز فرصت هیچ کاری ندارم