2777
2789

سلام دوستان

یکساله ازدواج کردم تا الان دهواهای خیلی شدیدی داشتم باهاش فحشای بدی دادم

زدمش حتی سر ی سرعت رفتن تو اتوبان

سر چندتا خرف گوش نکردن سادش نمیگم خداست هرکس اخلاقای بد داره ولی اونی که خیلی فاجعه است منن

دیشبم ک در اتاقو روش قفل کردمو خوابیدم

۲۸ سالمه اون ۳۴

در کل پسر خوبیه واقعا هرسری میگ عب نداره من تورو اینجوری انتخاب کردم ولی تا کی میخواد اینو بگه 

پیش روانشناسم رفتم جز اینک بگن ریشه در کودکی  داره هیچ حرف دیگه ای بلد نیستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی خودتو داغون میکن عزیزم به آخر و عاقبتش فکر کن سعی کن کمتر غر بزنی کمتر ایراد بگیره تا اخر اینجوری نمیمونه شوهرت🤕

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

نمیدونم چی بگم

سعی کن تا هرچیزی میشه میخوای حرفی بزنی یا داد و دعوا ،، خودتو سرگرم کن،،برو تو گوشی،،نت،اصلاااا حرف نزن جوابشو نده

یبار گفتی دوبار گفتی هرچیزیو مثلا سرعتو،گوش نکرد دیگه بی اهمیت باش هرچقدم اذیت میشی،،ینی یجوری وانمود کن که بی خیالی.

و در آخر همه همه اینا ، یه درصد فکر کن خدایی نکرده یه چیزی بشه یه اتفاقی بیوفته ، دور از هم باشین یا هرچیز دیگه ای،ببین اصلا تحملشو داری ؟ هرکاری خواستی بکنی هرحرفی بزنی قبلش به این فکر کن .

ببين گروه ويتاميناي ب بدن كه كم باشه ادم خيلي زود عصباني ميشه و تحريك پذير نسبت به رفتاراي ديگران 

١. قرص نوروبيون بخور خيلي خوبه

٢. توي اينترنت سرچ كن روابط زوجين دكتر حبشي ، طريقه برخورد با مردارو ياد ميده 

و اينكه يه ازمايش خون بده ببين كم خوني نداري؟ كم خوني هم تاثير گذاره

و 

٣. حتماااااا ورزش كن خيلي روي روحيت و اخلاقت تاثير مثبت ميذاره

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

همین که میدونی مشکل از خودته و دنبال راه چاره ای نصف راهو رفتی

نمیدونم چ مسکلی تو کودکی داشتی ولی مطمئنم میتونی روی خودت کار کنی

اینطگر که متوجه شدم همسرت هم ادمه صبور و خوبیه برای زندگیت تلاش کن 

گذشته خوبی نداشتی اینده ات دست خودته میتونی تلاش کنی براش

استارتر من از تو بدتر بودم چون ناپدری داشتم سر شوهرم خالی کردم تا ۴ سال 

فوشش میدادم از خونه بیرونش میکردمچون رفته بود خونهمامانش با انگشتر طلا وگل میومد پشت در اتاق تورو قران میگفت باز کن بعد گل رو پرت میکردم 

انقدددددددر محبت کرد دو تا خونه به نام کرد تو فامیلش منو رو سرش گذاشت هر کار بگی کرد تا الان درست شدم ـ

یه دختر ۴ ساله دارم الان اصلاااااااا دعوا نمیکنم جلو دخترم از بس عاشقشونم و در انتظار بچه دوم و سوم ایشالا 

من مشاوره نرفتم شوهرم خودش برام مثه مشاور بود

تا دو سال اول فوش کاری میکردم بعد تا دو روز لال بودم باهاش اون میومد اشتی بعد حرف میزدیم الانم کلا درست شدم😁😁😁