2777
2789

من زایمان اولم طبیعی بود خیلی اذیت شدم،الان باردارم میخوام سزارین بشم ولی ۱۲تومن ندارم برم بیمارستان خصوصی،کسی بیمارستانی سراغ داره ک با هزینه ی کمتر منو سزارین کنه😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ناراحت نباش بزن تو سایت خیلی پزشک داره که کمتر سزارین میکنن بعدشم ناراحت نباش اونی که بچه میده خودشم مقدماتش جلوتر فرستاده گلم روزیشم میده 

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
خدایی وقتی ۱۲ تومن ندارید چجوری بچه دار میشید؟!!!

این حرفو نزن خو شاید یهو در رفته گلم یا الان شرایطشو ندارن ناراحت میشه یهو 

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

بروبیمارستان خصوصی واسه زایمان طبیعی .البته اگه لگنت خوبه 

فرقش اینه خوب بهت رسیدگی میکنن .ماماهاشون باتجربه وخوش اخلاق هستن .تحقیرنمیکنن م.کمرزائوروماساژمیدن وکیسه آب گرم یاکاهنده دردمیذارن 

فکرکنم هزینش  از۷تومن هست به بالا

منم تهرانم خودم بیمارستان اقبال یا مداین رو انتخاب کردم خصوصی هستن ولی دکترم تو بیمارستان دولتی مصطفی خمینی هست حالا نمی‌دونم چیکار کنم بچه ی اولم اقبال سزارین شدم ولی این رو موندم میترسم بیمارستان دولتی برم و پشیمون بشم