2777
2789
عنوان

دخترم دوسال و ۸ ماهشه صحبت نمکینه

289 بازدید | 21 پست

سلام خانمای گل دخترم ۲ سال و ۸ ماهشه اما نسبت به همسناش نمیتونه درست صحبت کنه درحد آب بده...بابا...مامان ....بده ....بیا و یک چندتا کلمه دیگه میخاستم ببینم مشهد *دکتر خوب میشناسید ببرم یا دکتری که واسه تشخیص اوتیسم باشه

خواهر زاده من نزدیکای چهار سالگی شروع به حرف زدن کرد ادراکش چطوره مثلا اسمشو صدا کنی برمیگر ده ؟

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید تو خونه باهاش کم صحبت میکنی سعی کن بیشتر باهاش حرف بزنی خیلی براش وقت بزار ، سریع هم نرو تو فکر اوتیسم و اینا اگه دخترتون ارتباط چشمی خوبی برقرار میکنه باهات احتمال نداره که اوتیسم باشه 

دکتر میخواد چیکار کنه؟ مگه حرف نزدن دارو داره؟ خودت رو خسته الکی نکن بخواد حرف بزنه میزنه نخوادم دکتر و دوا همش الکیه بشین زندگیت رو بکن اعصابتم واسه بچه الکی خرد نکن بچه خوب خوبش به درد نمیخوره

خواهر زاده من نزدیکای چهار سالگی شروع به حرف زدن کرد ادراکش چطوره مثلا اسمشو صدا کنی برمیگر ده ؟

اره بابا خیلی زرنگ یک چیز میگم یک چیز بشنو فقط اینکه حرف نمی زنه تنبله نگرانش شدیم

عزیزم شاید تو خونه باهاش کم صحبت میکنی سعی کن بیشتر باهاش حرف بزنی خیلی براش وقت بزار ، سریع هم نرو ...

ارتباط چشمی برقرار میکنه از بس تایپیک های نی نی سایت دیدم مشکوک شدم

عزیزم شاید تو خونه باهاش کم صحبت میکنی سعی کن بیشتر باهاش حرف بزنی خیلی براش وقت بزار ، سریع هم نرو ...

اتفاقا بعضی از کیس های اوتیسم ارتباط چشمی دارن.خیلی هاشونم ندارن

کلا ارتباط چشمی جزو معیارهای تشخیصمون نیست

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
دکتر میخواد چیکار کنه؟ مگه حرف نزدن دارو داره؟ خودت رو خسته الکی نکن بخواد حرف بزنه میزنه نخوادم دکت ...

چه ربطی داره؟😐

بله دکتر با دارو نمیتونه خوبش کنه ولی گفتاردرمانی رو برای همچین بچه هایی ساختن.

یعنی چی ولش کن،این بچه اگه باهاش کار بشه میتونه بره مدرسه عادی ولی اگه رها بشه تایم طلایی یادگیری شو از دست میده و ازمون سنجشم رد میشه باید بره مدرسه استثنایی.

میدونین چه تفاوت عظیمی ایجاد میکنه تو اینده بچه؟؟

اره بابا خیلی زرنگ یک چیز میگم یک چیز بشنو فقط اینکه حرف نمی زنه تنبله نگرانش شدیم

ربطی به تنبلی بچه نداره.

اگه باهوشه باهاش کار بشه زود تاخیرشو جبران میکنه.

با ورود به سه سالگی کم کم ازش انتظار جملات سه جزئی داریم.

الان بگین دایره لغاتش چند کلمه ست؟چند تا فعل میگه؟