2777
2789
اصلا جواب نده وبااحترام رفتارکن که این روزاهم‌میگذره فقط شاد باش وباشادی شروع کنید ان شالله خوشبخت ب ...

ممنون عزیزم چشم😙😙انشالله❤️

منوهمسرمو نی نیمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله سلامت باشن بعد ازدواجت بهتر میشه یکم چون دور میشی 

مامانه من کلا یجور همیشه رفتارمیکنه که واقعا اگه مطمئنم نبودم بچشونم فک میکردم نامادریمه🙂مثلا دیروز بم گفت بچسب به زندگیت بعدا نخوای هی نهارا پاشی بیای اینجا یا اونطرفا

منوهمسرمو نی نیمون
اره خدایی حق داری  حالا ما برعکس خانواده همسرم اصلا کمک نکردن تو هیچ چیز مث دعوتی اومدن و رفتن

اره اکثرا خانواده همسر اینجوری ان ولی اینا نه اومدن و کمک کردن مادرشونم شام درست کرد

منوهمسرمو نی نیمون
به هرحال به هردلیلی که نیومدن راجب این موضوع و هرموضوعی که راجب خانواده خودتونه به هیچ وجه با خانواد ...

اخه مامانه من انقد جلو همسرم تابلو رفتارمیکنه و یموقع یه حرفی میزنه که دیگه خودش متوجه شده.ولی درکل آدما و شعوراشون باهم فرق دارن همه این مدلی نیستن

منوهمسرمو نی نیمون
نه ناراحت نمیشدم خوب دوست نداشته بیاد تمیزکاری کنه مگه وظیفه داره شما داری ازدواج می کنی بیاد کمک ...

خب درکل من ازاینکه همیشه تو تمام مراحل تنها بودم و تنهایی کارامو کردم یکم دپرس شده بودم ولی خب بهتره ادم از هیچکس توقع نداشته باشه و خودم شاد باشم و به زندگیم برسم خودمم واسه این چیزا ناراحت نکنم.بجاش لذت زندگی رو ببرم🙂❤️

منوهمسرمو نی نیمون
راست میگی توقع نداشته باشم بهتره.اینجوری اعصابه خودمم راحتتره.الکی هم خودمو ناراحت نمیکنم

باور کن بدون هیچ اعصاب خوردی راحت با عشق و حال خوب خونه رو میچینی😍

ان شا الله که عاقبت بخیر و خوشبخت بشی🌹❤😍

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱

عزیزم کار خواهرت بد نبوده نظافت خونه رو عروسم نباید بره باید شوهرت کارگر میگرفت نه تازه عروس بره بسابه نهایتا خونواده ش به خاطر جیب پسرشون خوشون برم تمیز کنن ...والا ما که همین کارو کردیم 

اخه مامانه من انقد جلو همسرم تابلو رفتارمیکنه و یموقع یه حرفی میزنه که دیگه خودش متوجه شده.ولی درکل ...

میفهمم گلم ، اما به هرحال شما باید به همسرت بفهمونی که خانواده ات خط قرمز شما هستن و از جوری رفتار نکنی که به خودشون اجازه بدن راجع به خانواده ات حرفی بزنن ... ضمن اینکه بطور ویژه از خانواده همسرت که اومدن کمک کردن تشکر کن ، مثلا یه کیکی بپز و دور هم بخورین و تو جمع تشکر کن ، یا یه هدیه کوچیک براشون بخر مثل برس مو ، روسری ، لاک ... چیزی که در توانت باشه .

بزا بدونن که قدر دان زحمتشون هستی فقط حواست باشه زیاده روی نکنی که فکرکنن خبریه ! 

❌ جان عزیزت لایک نکن ❌
باور کن بدون هیچ اعصاب خوردی راحت با عشق و حال خوب خونه رو میچینی😍 ان شا الله که عاقبت بخیر و خوشب ...

مرسی عزیزدلم😍ممنون از دعای قشنگت❤️☺️

منوهمسرمو نی نیمون
میفهمم گلم ، اما به هرحال شما باید به همسرت بفهمونی که خانواده ات خط قرمز شما هستن و از جوری رفتار ن ...

ممنون عزیزم فکرخوبیه ،خودم اصلا به ذهنم نرسیده بود اینکارو بکنم.ممنونم چشم❤️😙

منوهمسرمو نی نیمون
هیشکی نگفت بیایم کمک؟!

نه فقط مادرشوهرم برامون ناهار درست کرد مامانم عصرش برامون چایی و میوه اورد

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...