2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین منم کابینتای آشپزخونه رو عوض کردم و کاغذ دیواری اینا زدم بخدا خواهرشوهرام اومدن خونه رو تمیز کردن وسایلو چیدیم دوباره تو کابینتا اون یکی خواهرشوهرم تازه رفت خونشون شامم پخت رفتیم اونجا مامان و خواهرام ی تعارفم نزدن

نه اینکه بد باشن نه کلا مدل خونوادم خشکه ولی خونواده شوهرم انقد پشت همن کیف میکنم

مامان دوتا دخمل ناز 😍

منم واسه تمیز  کاری خونه خواهرم نتونستم کمکشون کنم چون اسم شدید دارم و مواد شوینده نفسمو بند میاره 

ولی خوب براشون چایی و شربت و میوه و غذا اماده میکردم میبردم 

ولی تو چیدن خونه خیلی کمکش کردم

بعد از اون همه باران خون 🌈 بلاخره میاد رنگین کمون 🌈✌️

من تا جایی که یادم میاد همیشه خانواده داماد میرفتن خونه رو تمیزمیکردن ولی من و شوهرم با عمه هام خونه رو تمیز کردیم روز جهاز هم خواهرم اومد کمک ولی گفت برای تمیز کردن باید خودشون میومدن بخاطر همین نیومدم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

نه رسمه خانواده شوهر تمیز کنن  

چه رسم مزخرفی از این رسم های مسخره نداریم

مگه خانواده شوهر نظافتچی هستن که بیان تمیز کنن

اصلا کسی وظیفه نداره بیاد خونه کسی که تصمیم گرفته ازدواج کنه تمیز کنه چه از خانواده شوهر چه دختر

از کی تا جالا یه نفر می خواد یه انتخابی برای زندگیش بکنه بقیه باید جورش رو بکشن

اگر هم کسی انجام میده لطف میکنه وظیفه نیست

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

منم از خواهرام ناراحتم ازم سر نمیزنن گاهی خیلی احساس تنهایی میکنم دلم برا خودم میسوزه دوست و رفیق که ندارم خواهرام که نمیان بزرگه حتی زنگ هم نمیزنه مامانم که سرکاره نمیتونه بیاد یه خواهرشوهردارم نزدیکمه ولی اونم نمیاد چون سه تابچه داره.