2777
2789

لنزرنگی گرفتم برای بار اولم هس ک خودم میزارم ارزون خریدم ک امتحان کنم بتونم بزارم بردارم ی وقت پاره نشه بعد اگه تونستم یدونه لنز خوب بخرم ☺

لنز جای لنز سرم داره 

۲۰۰ خریدم 

مارک 

Eye fashion 

رنگشم طوسی عسلی یا سبز دورشم مشکی 😑😐

مشکل ک تار میبینم چیه  ۲بار گذاشتم تار بود 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میزارم کف دستم مایع میریزم با نوک انگشت شستشو میدم کف دستم بعد میزارم اوکی میشه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

برعکس گذاشتی حتما

ببین لنزو خب ی طرفش پرنگه رنگاش ی طرفش کدر 

من کدر میزارم سمت ک میره داخل رو قرینه چشمم 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
دستاسو تمیز بشور خشک کن لمزم تمیز باشه گردو خاک نرفته باشه تپ این شرایط تار میبینی اگر لنز تو چشمت ...

دستام میشورم ک  لنز میزارم رو نوک انگشتم با سرم میشورم بعد میزارم  

من میزارم کف دستم مایع میریزم با نوک انگشت شستشو میدم کف دستم بعد میزارم اوکی میشه 

من میترسم پاره بشه فیلمشو دیدم ک میزارن کف دست آروم میشورن 😁

میشه مشکل چپ راستی باشه 

مثلا لنز چپ بزارم راست راستو بزارم چپ جاب جا کنم ؟؟؟

من همون اول لنز چپ راست مشخص کردم 

من میترسم پاره بشه فیلمشو دیدم ک میزارن کف دست آروم میشورن 😁 میشه مشکل چپ راستی باشه  مثلا ل ...

نه اصلا من دایما همین کار میکنم حواست باشه دیگ داخل جعبه چپ و راستی را ک علامت زده 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

نه اصلا من دایما همین کار میکنم حواست باشه دیگ داخل جعبه چپ و راستی را ک علامت زده 

اره اونو حواسم هست فقط تار میبینم اذیت میشم رو مخمه 

اره اونو حواسم هست فقط تار میبینم اذیت میشم رو مخمه 

یا جا ب جا کن یکم داخل چشمت . یا همون شستشو راه حلشه