2777
2789
عنوان

تعبیر خواب حمله سگ

867 بازدید | 7 پست

بچه من تا حالا چند بار خواب دیدم سگ می خواد بهم حمله کنه یعنی روبروم وایساده و داره پارس می کنه و حالت تهاجمی به خودش گرفته. شاید یه ده باری اینجوری شده ولی فقط یک بار پامو گاز گرفت و دفعه های دیگه تا خواست بهم بپره از خواب بیدار شدم. خیلی وحشتناکه تو خواب به خودم ری. . . .دم.کسی می دونه تعبیرش چیه؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا بار یادمه دیده بودم بدخواه داری. اما بازم سرچ کن

خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊

بابا من آزارم به مورچه نمی رسه . . . . . ولی حسود زیاد دارم دور و برم

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

یه خانومی هست تو فامیلای خودتون یا خونواده همسرتون یا فامیلای همسرتون که به شدت به دنبال خراب کردن شما پیش مردمه..و خیلیم به زندگیتون حسودیش میشه...اگه مجرد هستین تو فامیلای خودتونه...مواظب باشین گزندی بهتون وارد نکنه

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢