2777
2789
عنوان

دکتر زنان خوب و باتجربه

975 بازدید | 15 پست

سلام خانوما، کدوم یک از این دوتا خانم دکتر بهترن؟ (از همه لحاظ)

خودتون پیش کدومشون رفتید تا حالا؟

دکتر ایران فرهنگ ادیب

دکتر نرگس خوانساری

تهران هستم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنام خدا هیچکدوم رو نمیشناسم

دستت درد نکنه😅

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
هیچکدوم  من پیش خانم طالبی تلفنی ویزیت میشم عالیه عااااااااالیییییییی

چه جالب تلفنی

بعد چجوری جواب آزمایش و سونو رو میبینه؟

چه جالب تلفنی بعد چجوری جواب آزمایش و سونو رو میبینه؟

تا زمانیکه واتساپ فیل تر نبود اونجا میدید بعد از فیل تر شدن ویزیت نشدم 

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷
قلفونت  بگو منطقه چندی تا بهتر راهنماییت کنن دوستان اون منطقه 😁

آره اینم خوبه مرسی

من منطقه ۱۰، ۱۱  ام

هیچکدام.  فقط دکتر شایسته افتخاری.

آدرسش کجاست؟

آدرسش کجاست؟

سمت هفت حوضه، بزن گوگل آدرسو دقیق بهت میده. 

77921594 این شماره ی مطبه، بعد از ظهرها هستن بزنگ آدرسو دقیق بگیر. 

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی                    
سمت هفت حوضه، بزن گوگل آدرسو دقیق بهت میده.  77921594 این شماره ی مطبه، بعد از ظهرها هستن بزنگ ...

ممنونم