2777
2789

من پریشب از بلوچستان یه مهمون داشتم دوست دوران سربازی شوهرم بود که راننده بود اومده بود تبریز شوهرمم اوردش برا شام. خلاصه من قرمه سبزی پخته بودم خداییش قرمه سبزیام خیلی خوبن ولی این اقا خیلی کم خورد. میخوام ببینم شماها به روش خاصی میپزین؟من قرمه سبزی معمولی گذاشته بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چلو گوشت بهترین گزینه اس. یا قیمه. با چلوی ساده

نه کلا به این نتیجه رسیدم که وقتی مهمون داری از یه قوم دیگه چون سلیقشونو نمیدونی باید یه چیزی که ثابته مثل زرشک پلو درس کنی چون بقیه خورشتا مکنه چاشنیاشون با مال ما متفاوت باشه

قرمه سبزی رو نمیگم دوست نداریم ولی اولویت نیست.  چه میزبان خوبی که اینقدر دغدغه شده براتون❤️

شما از زاهدانی؟؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
حتما ضائقه ی غذا خوردن شون فرق می‌کنه  مثلا من قورمه‌سبزی یا مال خودم یا مال مامانم و میخورم ف ...

فکرشو نمیکردم دوس نداشته باشه🥲 وگرنه زرشک پلو درست میکردم

ذائقه ی جنوبیا با شمالیا کاملا فرق داره 

زاهدانی نیستم اما اینو میدونم

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه(با ای وی اف مامان شدم)🥰نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی انشاالله خیر نبینی😃دیگه سیم کارت ندارم(ازسال ۹۲اینجام)❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشهاگه زیر۱۸سال سن داری لطفا منو ریپلای نکن