2777
2789
عنوان

بیایدبگم چطوری حاجتموگرفتم😍

279 بازدید | 13 پست

سلام.من قبلاعضوبودم تعلیق شدم.اینجاخوندم صدهزارصلوات هدیه به پیامبر تومدت دوماه قمری حاجت محالومیده.منم توشرایط بدوناامیدی نیت کردم وخوندم ودقیق روزآخرحاجتموگرفتم هنوزم باورم نمیشه به خداااا.بدهکاربودیم یه زمین داشتیم فروش نمیرفت الانم اوضاع خرابه کسی نمیخریدولی فروش رفت اونم چی ماشهرستانیم ازتهران مشتری اومدخرید.قربون خدابرم 

لطفا یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرستید.ممنون🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماه قمری باشع یه تقویم برداشتم علامت زدم وشروع کردم روزی هزارتاصلوات کمترنباشه باوضوحتما.گفته بودن نشسته وباتوجه خونده بشه روبه قبله ولی من درهمه مواقع خوندم آشپزی وبچه داری و...ولی باوضویعنی مادام وضوداشتم این خیلی بهم آرامش میداد.بعدحساب میکنی بایدصدهزارتاکامل بشه دیگه روزی ۲ هزارم خوندم 

من یه روزایی هزارتا یه روزایی ۲ هزارتا هرچی میتونستم میخوندم بعدم هرهفته جمع میزدم ببینم چقدرخوندم.به خدا محال بودبرام فروش بره اون زمین 

نیت کرده بودم جواب گرفتم بیام دوباره عضوبشم وبگم به همه.انشاالله همتون حاجت روابشید.خیلی حرص خوردم خیلی غصه خوردم وتوخودم ریختم توکلتون به خداباشه واماماوپیامبروواسطه کنید.

دوماه قمری باشع یه تقویم برداشتم علامت زدم وشروع کردم روزی هزارتاصلوات کمترنباشه باوضوحتما.گفته بودن ...

من یه سوالی دارم خیلی از نذرا اینجوریه که میگن مثلا به تعداد این عدد این ذکرو بگین حالا اگر یه لحظه ادم حواسش نباشه یکی کم و زیاد بشه این نذره به هم میخوره؟ استارتر جان جدیدا زمینتون فروش رفته؟ 

من یه سوالی دارم خیلی از نذرا اینجوریه که میگن مثلا به تعداد این عدد این ذکرو بگین حالا اگر یه لحظه ...

ببخشیدمن بچه کوچیک دارم زیادنی نی سایت نمیام.بله همین چندروزپیش فروش رفت.شمادقیق انجام بده تعدادشو.خودم یه بارشروع کردم ۱ماه خونده بودم یه شب نتونستم بهم خوردازاول شروع کردم.توکل کن وشروع کن بسپاربه خودش.