2777
2789
عنوان

سیاست رفتاری😍

234 بازدید | 10 پست

سلام دوستان خوبید ، میشه از سیاست های رفتاریتون بگید که یاد بگیریم؟ مثلا اگه هرکسی فکر میکنه یه نکته کار آمد و مفید داره چه راجب رفتار کردن با خانواده شوهر چه راجب خانه داری بهمون بگه

ممنون🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ بتونی خواستتو بدون عصبانی، و قهر و دعوا از همسرت بخوای برنده ای

و اینکه اگ چیزی خواستی انجام نداد بیخیال نشو

مثلا اگ گفتی سطل اشغال خالی کن نکرد خب تو روز دوم بیای با داد و بیداد بگی هیچ وقت بهم کمک نکردی یا سطل اشغال خالی نکردی دقیقا همونجاست ک باختی!

باید انقدر استمرار داشته باشی جتی اگ انجام نداد انقد بخوای تا ی روز شرمگین بشه و انجام بدع و تبدیل ب عادت بشه

دعوا=مساوی با باخت و نرسیدن ب خواسته

اگ جایی ک قهر میکنی دقیقا طرفت خوشحال میشه میگ اهان پس میتونم بزنم زیر همچی

💛💛💛

کلا سعی کن خودتو فدای هیچکسی نکنی

اولویت زندگیت خودت باشی

وارد خاله زنک بازی بعصی آدما هم نشو چون کلا دیگه همه فک میکنن همچین آدمی هستی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اگ بتونی خواستتو بدون عصبانی، و قهر و دعوا از همسرت بخوای برنده ای و اینکه اگ چیزی خواستی انجام ندا ...

آفرین بهترین پند و نصیحت 👏

منم اینو فهمیدم باید مکرر تو زمان های طلایی حرفت و‌خواسته ات رو بگی، من برای نامزدیم یه مدل انگشتر دوست داشتم که پشت حلقه نداشت ‌‌وخیلی دوست داشتم پشت حلقه اش و بدیم بسازن، شوهرم گفت باشه، دیگه به رو‌نیاورد 😬

منم تو زمانی که آروم و‌خوش بود بهش گفتم پشت حلقه ی من چیشد پس گفت حقوق گرفتم باشه ، دو سه بار هی بهش گفتم ، یبارش گفت یعنی واقعا پشت حلقه رو‌میخوای ؟؟ اونجا بود که باید میخم رو‌محکم می کوبیدم تازه انقدر باهاش رو دروایسی دارم که....  ولی از اول هر جور باشی همونه تا آخر....

خلاصه به هدفم رسیدم من برای اون نزدیک یکماه صبر کردم ولی از خواستمم نگذشتم