2777
2789
نه بابا سخت نگیر اتفاقا خیلی لذت بخشه مخصوصا بعد اینکه کارات تموم میشه و همه جا بوی تمیزی میده خیلی ...

خونه پدرم که بودم مجرد بودم خونه رو دائم تمیز میکردم همش در حال مرتب کردن بودم مامانم میگفت تروخدا بس کن خونه ام پوسیده شد، ولی الان کااااملا برعکس شدم یه دختر تنبل که فقط غذا میزارم همین، همه کارام تا آخرین لحظه می‌مونه لباسا رو تخت ظرف ها تو آبچکون پر پذیرایی جارو واجب اصلا یه وضعیه

خونه پدرم که بودم مجرد بودم خونه رو دائم تمیز میکردم همش در حال مرتب کردن بودم مامانم میگفت تروخدا ب ...

منم مجردیام خیلی کار میکردم تو خونه با اینکه سرکار هم میرفتم ولی بازم ظرف شستن و جاروکشیدن به عهده من بود اما آشپزی به هیچ وجه حتی بلد نبودم یه پیاز تفت بدم اما الان تو این یه سال همه چی یاد گرفتم بپزم مامانم بهم میگه خونه پدری سمت گاز نمیرفتی الان خونه شوهر آشپز شدی،ولی بازم بعضی وقتا واقعا بی حوصله میشم اونم وقتایی که ذهنم درگیر باشه نمیتونم کار کنم

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مجردیام خیلی کار میکردم تو خونه با اینکه سرکار هم میرفتم ولی بازم ظرف شستن و جاروکشیدن به عهده م ...

من خیلی کارامو کند انجام میدم بعد ازدواج ، مثلا یهو صبح تا خود ظهر مشغول غذا گذاشتن میشم و این وقتمو میگیره، شوهرمم وقتی میاد میخوابه منم نمیتونم دیگه سر و صدا کنم و ظرف بشورم اینه که کارای صبح و ظهر تا شب برام می‌مونه

من خیلی کارامو کند انجام میدم بعد ازدواج ، مثلا یهو صبح تا خود ظهر مشغول غذا گذاشتن میشم و این وقتمو ...

اشکال نداره بالاخره که جمع میکنی 

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤