2777
2789
دقیقا منم گفتم و تکرار کردم اصالت واقعی تو روستاهاست ولی متوجه نمی‌شد و خندید و ک اره تو پشگل و نون ...

بنده خدایی شکلات آورد برامون یکی دیگه اومد گفت عجب شکلاتای دهاتی دارین

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم اينا براي گذشته بُود ببشتر،  چون طرف تو دهات از همه چي دور بُود ، نه از مد روز ميدونست ، نه اخبارش ميرسيد ، نه وسيله ي رفت و آمد بُود كه طرف بدونه داره تو جهان چي ميگذره و معيارهاي زيبايي و اتيكت و اينا چيه ، ميومد تو شهر رفتارهاي عجيب و غريب نشون ميداد يا چون اصول ست كردن لباس رو نميدونست قاعدتا لباسهاش بي سليقه ميشد،  الان الحمدلله اينترنت و اينا هست همه همه چيو ميدونن ... ولي كلا هم افرادي كه تمام عمرشون جاهاي كوچيك هستن رفتاري رو كه بايد داخل جمعيت بزرگ ندارن مختص ايران هم نيست ، كلا محبط كوحيك باشه اسطح فكر افراد يه مقدار بسته تره ، معمولا متعصب تر هستن ، بعضا نژادپرست تر هم هستن ، مث يه سري اروپايي ها ، گاهي افرادي هم هستن كه كوچ ميكنن شهراي بزرگ ولي يه سري مراعات ها رو نميكنن ، يا يه سري آداب رو نميدونن و حتي پافشاري ميكنن و نميخوان ياد بگيرن، مثلا تو آپارتمان نشيني يا ... اونم واقعا به خانواده ربط دازه در نهايت نميشه همه رو جمع بست ولي اسم اونجايي كه ازش ميان بد در ميره ، يعني با بي فرهنگي يه نفر ، كل يه منطقه ميره زير سوال متاسفانه 

ببینید اگر بخوایم واقع بین باشیم باید بگیم که صد در صد فرهنگ شهر و روستا با هم متفاوته ولی خب این تف ...

فرهنگ میگم دیه روستاهایی ک با شهر  بیشتر از ۳۰کیلومتر فاصله ندارن هیچچچچ فرقی با شهر ندارن هیچ فرقی ….

اونایی هم ک خیلی دور هستن بخدا اونا هم قشنگن در نوع خودشون  ب دل نشینن …اصلا نباید مسخره شناخته بشن

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

چقدر مدل دقدقه ها منو داری 

اخه اون قدیم ندیما روستایی ها کمتر میومدن شهر تلفن نیوده لباساشون یه مدلی بوده و فرق داشته با شهریا چون طول میکشیده فرهنگ و تمدن از شهر های بزرگ برسه به روستا ها و کم کم این صفت بکار میبردن اما الان ک تلفن اومده نت اومده اینترنت اومده همجا باهم یه مدل شدن و دیگه همه پیشرفته شدن و واقعا این صفت بگیم زشته دیگه چون الان همه یک سطح هستیم از نظر فرهنگی و سلیقه

عزیزم ایناهمون هایی هستن ک پرسایت ازشون روشنفکرنما هستن واسه خیلی چیزا ادعا روشنفکری دارن خارجیارومیکوبن توسرت😂😂ولی هنوزبلدنسیتن ک بین انسان بودن یک روستایی وشهری هیچ تفاوتی نیست و معیارسنجش آدما مطابق مکان زندگی نیست بلکه انسانیت طرف پس ازکلمه روستایی واسه بی ارزش شمردن طرف استفاده نکیدخواهشاکمی روطرزفکرخودتون کارکنید

ندیدم بدسلیقه باشه بگن روستایی ولی بهت کامل حق میدم من خودم اصالتا روستایی هستم ولی واقعا ال ...

فامیل دارم تو روستا ولی بخددداااا خیلی بیشتر از شهری ها ب خودشون میرسن بخداااا ی ایرادم پیدا نمیکنی رو تیپ و فرهنگشون 

ولی جا افتاده دیه متاسفانه 

ابن دوتا تکه کلامه مادرشوهر منه به همه میگه تقریبا فقط خودش سفید و زیباس ‌‌ و با کلاس  اما برع ...

😅🤣مادرشوهر منم میکه هاااااااا 

میکه همسایه جدید خیلی دهاتیه ساعت ۱۱شب تابلو میزنه 

میکم چ ربطی دارعععع؟؟؟؟؟؟؟ بروستا اخه 

اتفاقا روستایی هم نبودن هااااااا از اون یکی محله اومدن ب این محله 

یا یکیو جدید میبینه میکه خوشگل بود سفید 😶

متنفرم از اینجور ادما متنفررررر 

فامیل دارم تو روستا ولی بخددداااا خیلی بیشتر از شهری ها ب خودشون میرسن بخداااا ی ایرادم پیدا نمیکنی ...

بله اینطور مواردی رو منم زیاد دیدم

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

ببین به نظر من سیاهم یه رنگه روستایی شهری هم صفته به تو بگن شهری نارحت میشی؟ پس به یه روستایی بگن ...

اخه بعضیا درست نمیگن یجوری میگن انگار فحشه 

یکی میگفت مادر شوهرم بم گفته تو سلیقه نداری دهاتی هستی و .. یکی میگفت خواستگار روستایی دارم خوشم نمیاد روستایی ها ال و بل اند درست استفاده نمیکنن

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️

خونه ی عموی من تو روستاست بخدا آشپزخونش از آشپزخونه خونه ماکه توشهریم ب روز تر و شیک تره هرسال خانومش قالی عوض میکنه تخت خواب میخره رنگ خونه عوض میکنه یعنی ی خونه لوکس ترازهمه ما داره چرا همه فکر میکنن هرچی تیپ خوب و خونه ی خوبه مال شهریاس فامیلمون دخترش توی روستا نزدیک شهرن انقدر خوشتیپ و خوشگل و باکلاسه ک دخترای شهر هم انقدر خوب نیستن واقعا شهری ها فکر میکنن رگ و ریشه همشون تو اون شهر بوده چرا هرچیز،زشت و بد نسبت میدن و حتی نمیگن روستایی میگن دهاتی؟

من الان تو شهرم خب خونه پدر شوهر

همیشه ب شوهرم میگم تروخدا بریم روستا خونه بخریم آینده هروقت خونه خاستیم بخریم پول  داشتنی ….

اونجا زندگی کنیم آرامش داشته باشیم…

من مرغ خروس نگه دارم 😂🥰 تو هم بیای سرکار برگردی 

۵/۶کیلو متر فاصله داره روستایی ک میخام …

عاشق زندکی روستایی هستم بخدا 

😅🤣مادرشوهر منم میکه هاااااااا  میکه همسایه جدید خیلی دهاتیه ساعت ۱۱شب تابلو میزنه  میک ...

اره هرکی کار زشتی میکنه یا قیافش یکم فرق داره یا .. ربطش میدن ب روستا و میگن فلانی دهاتیه 😡

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️
خونه ی عموی من تو روستاست بخدا آشپزخونش از آشپزخونه خونه ماکه توشهریم ب روز تر و شیک تره هرسال خانوم ...

حرف دل منو زدی منم از اینجور ادما متنفرم 

خونه ی عموی من تو روستاست بخدا آشپزخونش از آشپزخونه خونه ماکه توشهریم ب روز تر و شیک تره هرسال خانوم ...

منم همین میگم دیه 😢

منم روستا چنتا فامیل دارم بخداااااااا الان از شهرستان هستم از اینجا خرید میکنم من ولی اونا نمیپسندن میرن از بالاشهر مرکز استان خرید میکنن🙁 

خونشون بخدا عالییییی همه چی از صد تا خونه منه مثلا شهری بهتر هست 

حالا اینا روستاهای نزدیک شهر معمولا اینجوری 

ولی اون روستاهای دور هم بخدا یجوری قشنگن اصلا زشت نیستن …

ای کاش فرهنک جامعه مون درست بشه ….