2777
2789

تازه تو یه تاپیک ب شهر های کوچیک لقب داغون داد،،،،اعتراض هم کنی میریزن رو سرت ...ولی در مورد سوالت چون یه مدت همه چی به نسخه داشت زیبایی فقط سفید و..الان نه اینطور نیست هنوزم هستن از این افکار ها،،،،

ندیدم بدسلیقه باشه بگن روستایی

ولی بهت کامل حق میدم

من خودم اصالتا روستایی هستم ولی واقعا الان روستا وشهر از لحاظ سبک زندگی تقریبا یکی شدن

😊

میل من سوی وصال وقصداو سوی فراق ترک کام خودگرفتم تابرآید کام دوست💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا یه فامیل داریم روستایی انقد دخترشون خوشگله

از ۱۰۰تا شهری خوشگلتر و باکلاس تر

امروز داشتم راجع به پدرش حرف میزدم

شوهرم یادش نمیومد کیو میگم گفتم همون که دخترش مث قرص ماهه

تازه اززیبایی گذشته من هر روستایی که دیدم خیلی با فرهنگ تر از شهریا بودن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

همه ی آدم ها چ قبول کنن چه قبول نکنن 

ابتدای بشر همه روستا نشین بودن و همه حتی بچه ناف تهرون اصالتا روستایی هستن .

واقعا این جمله ها زشته 

و کاربردش توسط هرکسی باشه شخصیت پایین و کمبود های روحی و روانیشو میرسونه 

وگرنه ادم هیچوقت نباید سعی کنه با کوچیک کردن بقیه خودشو بزرگ کنه 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

عزیزم فرهنگ بحث فرهنگه وگرنه همه روستازاده ایم 

دقیقا منم گفتم و تکرار کردم اصالت واقعی تو روستاهاست ولی متوجه نمی‌شد و خندید و ک اره تو پشگل و نون تنور و...ایناست فرهنگ و اصالت ،،،دیدم خیلی کار داره این ادم بی خیال شدم 

من وقتی روستا یا همون دهات میرم میگم باکلاس اینا هستن خونه های بزرگ نو آفتاب وسط اتاق همه چی ارکانیگ خوشگل و تمیز 

دلمونو خوش مردیم به یه واحد اون کله

ما شهریم باکلاسیم 

نمیخوام الان کسی و خورد کنم ما همه انسانیم 

چه شهری چه روستایی 

چه اتباع 

همه رو خدا آفریده

ببین به نظر من سیاهم یه رنگه روستایی شهری هم صفته به تو بگن شهری نارحت میشی؟ پس به یه روستایی بگن ...

اونموقع مثلا صفت میشه ک نگن بدسلیقه دهاتی 

طرف بد پوشیده میکن دهاتی 

این کلمه ها باهم عجین شدن  زشت سیاه دهاتی بی سلیقه وگرنه ن روستایی بودن عیبه ن سیاه بودن ….

من دانشگاه زیاد دیدم دخترا مثلا میکفتن تو خابگاه فلانی زو دیدین چقد زشت سیاه بود چقد دهاتی پوشیده بود ..

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

وقتی یکی فرهنگ صحبت کردن نداره به روستایی بودن و رنگ پوست و لهجه و سطح تحصیلات و... گیر میده 

اینا هیچ وقت درست بشو نیستن چون نوع تربیتشون غلط بوده 

بیخیال بابا

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
ببین به نظر من سیاهم یه رنگه روستایی شهری هم صفته به تو بگن شهری نارحت میشی؟ پس به یه روستایی بگن ...

کسی که میگه روستایی از روی تحقیر این حرفو زده و برای تخریب فرد مقابل بوده، وگرنه روستایی یا شهری بودن رو که خود آدم میدونه و اینو بهش گوشزد نکرده که😐😂

می‌بینم آن شکفتن شادی را...

نه مثلا یکی بد تیپ باشه میگن اه بد سلیقه دهاتی ،،،یعنی بد سلیقه بودن مساوی دهاتی بودن