2777
2789

یه حاجتی دارم که اگه برآورده بشه معجزه ست

۱۲ روز وقت دارم چه دعایی بخونم؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز شب من برام معجزه میکرد  اما خیلی تنبل شدم خیلی وقته نخوندم

میشه بگین چطوری میخوندین؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

یعنی میشه ؟برام دعا کنید 

سلام،بعد از نماز   از خدا به خاطر همه چیز تشکر کن،صلوات بفرست بعد استغفار ذکر یونسیه بعد دعا برای والدین و دیگران اخر سر حاجت خودتو به زبان ساده بگو دوباره اخرش بگو الحمدلله ،همیشه این کارو بکن ،موفق باشی ،التماس دعا

مدرس زبان فرانسه بصورت انلاين وتضمينى

خیلی شده

آخریش درمورد چند وقت پیشه.دخترم هی میگفت مامان ماهم بریم کربلا کربلا من قبول نمیکردم میگفتم پول نداریم و اینحرفایه روز سوره لقمان رو خوندم (میدونید دیگه یکی از خواص سوره لقمان دور کردن شیطانه)یهوووو ناگهانی بعد خوندنش بدلم افتاد ماهم بریم کربلا.خلاصه قست شد و رفتیم.نگو تا این مدت شیطان نمیذاشت من به این سفر فکر کنم

دلم برات تنگ شده حسین