2777
2789
عنوان

افسردگی

203 بازدید | 22 پست

سلام عزیزای دلم

شب تون بخیر 

بزارید از همین بگم 

خیییییییییلی خستم خیییییییییییلی 

دلم خیلی گرفته از همه چی و همه کس زده شدم 

خیلی ناامیدم 

احساس میکنم خدا در لطف و رحمتش رو به روم بسته و اصلا منو نمیبینه

چیکار کنم از این حال در بیام؟

همیشه به اتفاق های بد فکر میکنم 

😔😔😔😔

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

منم یه اتفاقی برام افتاد ناگهانی اصلا خوب نیستم

خدا بهت صبر بده

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه انجمن هست به اسم افسردگان گمنام رایگان و انلاین حتما پیداشون کن خودتو‌بهشون وصل کن ارامش میاد تو وجودت با اینکه کوهی از درد باشی

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
یه انجمن هست به اسم افسردگان گمنام رایگان و انلاین حتما پیداشون کن خودتو‌بهشون وصل کن ارامش میاد تو ...

کجا پیداشون کنم؟تو گوگل؟تل؟

کجا پیداشون کنم؟تو گوگل؟تل؟

گوگل ... اینستا ....تلگرام .... پیدا نکردی درخواست بده برات سایتشون بزارم

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
باشه عزیزم خیلی ممنون 💙الهی که به هر چی میخوای برسی

امیدوارم پشت گوش نندازی

سنی نداری ک دختر  خودتو از الان پیر نکن همسن های تو الان دارن با عشق زندگی میکنن پیش شوهرشون&n ...

خانواده ام از هر طرف محدوده کردن

حق بیرون رفتن تنها ندارم 

گوشی شخصی ندارم 

تا کلاس نهم بیشتر نذاشتن درس بخونم 

جایی ام اگه بخوام برم فوقش خونه مامان‌بزرگم اونم با مامان و بابام 

تنها دلخوشیم تو خونه همین گوشی مامانمه که اونم با کلی دعوا و سرو صدا بر میدارم 

الام که گوشی دستمه بهم چپ چپ نگا میکنه

بخدا چن  بار تا مرز خودکشی رفتم