2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دیگه اصلا نیاری به این کارا نشد و یه راست رفتم اون دنیا🙂

اتفاقا میخوام بگم قبل اینکه بری اون ور یه سر اول برو اینجا ... اگر مسیرت عوض نکرد برو همون سمتی که میخواستی بری

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

اول اینکه خدارو بذار کنار تو تا تلاش نکنی خدا کاری برات نمیکنه ... دوم اینکه کارایی رو انجام بده که تو رو بیاره تو زمان حال مثلا نمدونم عود روشن کن از بوش لذت ببر و روی بوی عود تمرکز کن منم مثل تو بودم مشاورم راه کار هایی رو بهم یاد داده تا بتونم از چیزای کوچیک لذت ببرم پیشنهاد میکنم توام بری پیش مشاور من شماره روانشناس خودمو میذارم خواستی برو پیش ایشون خیلی خوبن دکتر سعید انصاری 02122016693