2777
2789
اینکه میگن یه سلول از جنین تشکیل شده برمیدارن ک ببینن دختره یا پسره و این یعنی اون جنین یه سلول کم د ...

بله

جنین که تسکیل میشه سه یا چهار روز بعد یه سلول رو برای تعیین جنسیت جدا میکنن.یه تعدادی از جنین‌ها تو همین مرحله از دست میرن.اما جنینی که باقی بمونه مشکلی براش پیش نمیاد چون جنین دائما سلول تکثیر میکنه.

آره درسته خب ما ماهی ب طور طبیعی  یه تخمک آزاد میکنیم آنقدر  هورمون وارد میشه ک بالای سه چ ...

بله دقیقا

البته ایده‌آلش برای تعیین جنسیت اینه که بالای ۱۵ تا تخمک داشته باشی.من نداشتم اما کسانی که داشتن خب دیگه نیازی به پانکچر مجدد ندارن و معمولا کارشون راه میفته با همون یک بار.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله جنین که تسکیل میشه سه یا چهار روز بعد یه سلول رو برای تعیین جنسیت جدا میکنن.یه تعدادی از جنین‌ه ...

اینو دکتر بهتون گفته ؟؟؟همین سلول برداشتنه خیلی فکرمو مشغول کرده بود 

بله شما برای اینکه خیالت راحت باشه با پزشک مشورت کن.این کار اگر مشکلی ایجاد می‌کرد انجام نمیشد ...

عزیزم شما دکترت کیه؟منم تصمیم دارم برم رویان یا مام.بیمه قبول نمیکنن اونجا برای هیچ کاری؟

عزیزم شما دکترت کیه؟منم تصمیم دارم برم رویان یا مام.بیمه قبول نمیکنن اونجا برای هیچ کاری؟

دکترم منصوره علیرضایی هست.دیدم برای کسانی که بیمه تکمیلی دارن گواهی انجام هزینه میدن اما بیمه پایه رو قبول نمی‌کنن.البته همون طبقه همکف یه اطلاعیه زدن برای اعطای وام.ظاهرا خود مرکز وام میده.

دکترم منصوره علیرضایی هست.دیدم برای کسانی که بیمه تکمیلی دارن گواهی انجام هزینه میدن اما بیمه پایه ر ...

شما الان فقط انتقالت مونده؟یعنی میخام بدونم چقد دیگه باید هزینه کنی بعداون۶۵تومن؟

شما الان فقط انتقالت مونده؟یعنی میخام بدونم چقد دیگه باید هزینه کنی بعداون۶۵تومن؟

انتقالمم انجام شد ۲۰ مهر.

روز انتقال دیگه ازم پول نگرفتن،گفتن روز پانکچر از شما زیاد پول گرفتیم و الان بستانکاری

بسلامتی.کلا چقد هزینه دادی؟چندبار رفت وآمد کردی؟هنوز آزمایش ندادی؟

سلامت باشی.

من هزینه‌هامو یادداشت نکردم دقیقا.ولی بین ۷۰ تا ۸۰ تومن قطعا هزینه شده.

۵۰ تومن روز پانکچر دادم،حدود ۱۵ تومن دارو گرفتم.هر بار سونو با ویزیتم میشد ۹۰۰ تومن که ۴ بار سونو شدم،ویزیت متخصص قلب ومامو گرافی و عکس رنگی رحم و اینا هر کدوم حدود ۱ تومن،چند بار آزمایش خودم که حدود ۳ تومن و ...

باید دو هفته از انتقال بگذره بعد آزمایش بدم.

ممنونم عزیزم، انشاالله شمام به خواسته‌ت برسی. اگر کمکی از من برمی‌اومد حتما برام پیغام بذار.

مرسی فدات ایشالامثبت بشی برای ماهم دلگرمی شه.من تویه گروهم تقریبا همه میرن مام واسه تعیین خواستی بیا اونجا