2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرکز مام تا الان که هنوز جنینی انتقال ندادم تقریبا ۶۵ میلیون

واقعا؟چقدر زیاد پس چرا بعضیا نوشتن ۳۰/۴۰تومن

خدایا داده ونداده هایت راشکر ⁦🙏🏻که داده هایت نعمت ونداده هایت حکمت هست
نمی‌دونم عزیزم شاید چون من تعیین جنسیت داشتم.

حالا پس کی انتقال میدید عزیزم 

راستی اصلا به ای یو ای فکر نکردی؟

حالا پس کی انتقال میدید عزیزم  راستی اصلا به ای یو ای فکر نکردی؟

هنوز مشخص‌ نیست.باید یه عکس رنگی از رحم بگیرم و ببرم دکتر تا تاریخ انتقال رو مشخص کنه.

من سر بارداری دومم iui کردم البته همراه با رژیم غذایی ولی جنسیت مورد نظر همسرم نشد.

هنوز مشخص‌ نیست.باید یه عکس رنگی از رحم بگیرم و ببرم دکتر تا تاریخ انتقال رو مشخص کنه. من سر باردار ...

یعنی با ای یوای تعیین جنسیت کردید وهمراهش رژیمم می‌گرفتین که دختر شد ؟

بله عزیزم ۱۰ ماه رژیم خودم و همسرم و iui

10ماه که خیلی زیاده

اخه من شنید رژیم فوقش 3/4ماه خوبه اگه بیشتر باشه نتیجه برعکس میده نکنه براشماهم اینطور شده

10ماه که خیلی زیاده اخه من شنید رژیم فوقش 3/4ماه خوبه اگه بیشتر باشه نتیجه برعکس میده نکنه براشماهم ...

من اینی که شما میگین رو نه از پزشک شنیدم نه از کسی که تجربه کرده باشه.

با قطعیت نمی‌تونم جواب بدم.

انشالله  ب سلامتی انتقال بدید و مثبت بشه ....

منم دوتا دختر دارم دختر دومم رو دوسالگی دختر اولم ناخاسته حامله شدم  ...بر عکس شوهر شما من خودم پسرم دوس دارم .یعنی من همیشه دوس داشتم دوتا دختر دوتا پسر داشته اما با این وضع جامعه بعضی اوقات میگم همین دوتارو درست  بزرگ کنم بسمه ولی گاهی دلم میخاد بازم بچه بیارم ولی برا منم ریسکه...بعد دختر اولمم میگفتم دومی رو رژیم میگیرم ک ناخاسته شد ..ولی حالا ک میگید بعد ای وی اف هر سال باید ماموگرافی سینه بشیم میترسم انقد مضره ؟؟

انشالله  ب سلامتی انتقال بدید و مثبت بشه .... منم دوتا دختر دارم دختر دومم رو دوسالگی دختر اول ...

ببینید به هر حال یه حجم زیادی هورمون وارد بدنتون میشه اونم تو یه مدت کوتاه.من که خودم کیست هم داشتم و دکتر توصیه کرده مدام چک بشم.

ببینید به هر حال یه حجم زیادی هورمون وارد بدنتون میشه اونم تو یه مدت کوتاه.من که خودم کیست هم داشتم ...

اینکه میگن یه سلول از جنین تشکیل شده برمیدارن ک ببینن دختره یا پسره و این یعنی اون جنین یه سلول کم داره درسته ؟این مشکل ایجاد نمیکنه ؟

ببینید به هر حال یه حجم زیادی هورمون وارد بدنتون میشه اونم تو یه مدت کوتاه.من که خودم کیست هم داشتم ...

آره درسته خب ما ماهی ب طور طبیعی  یه تخمک آزاد میکنیم آنقدر  هورمون وارد میشه ک بالای سه چهارتا تخمک آزاد میشه دیگه