2777
2789

یکی از اشناهامون رفتن اصفهان مرکز ناباروری کاشتن دوتا پسر دوتاشم گرفت.دکتراش یه تیم پزشکی بودن یه نفر نبود اما دکتر کلانتری ک معروفه جز تیم بود

برای سلامتی تو دلی ام یه صلوات مهمونم کن لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از اشناهامون رفتن اصفهان مرکز ناباروری کاشتن دوتا پسر دوتاشم گرفت.دکتراش یه تیم پزشکی بودن یه نف ...

من ساکن تهران هستم و امکان رفتن به شهرستان ندارم متاسفانه.برای تهران پیگیر هستم.فراموش کردم تو تاپیک قید کنم.

سلام من امروز روزه ۲۰ انتقاله جنینمه و مثبت شد دوتا آزمایشام شکر خدا.من دکترم کلانتر بود مرکز باروری ...

مبارک باشه بسلامتی دنیابیاری انشاالله.هزینه هات چندشد؟کدوم مرکز؟

ممنونم ایشالله.گفتم مرکز باروری وناباروری اصفهان.من با داروهام یه ۱۷ تومنی رفتم

آها بله گفتید من فکر کردم حتما یه اسمی داره ادامه اش مثلا مرکز ناباروری ابن سینا🤭😁۱۷تومن خوبه من شنیدم گفتن تا۳۰تومن فکرشو بکن.بیمه هم قبول میکنن؟

آها بله گفتید من فکر کردم حتما یه اسمی داره ادامه اش مثلا مرکز ناباروری ابن سینا🤭😁۱۷تومن خوبه من ش ...

جایی که من رفتم مرکزش خصوصیه آجی نه آزاده اونجا فقط اگه بیمه تکمیلی داری فاکتور میده مراکز دولتی فکر کنم تهران داره 

اسم چند تا دکتر تو تاپیک‌های همین سایت اومده بود برای تعیین جنسیت اما خب تعداد مراجعین ناراضی‌ تو نظرات زیاد بود و تاریخ نظرات هم به روز نبود.تاپیک رو ایجاد کردم تا افرادی که به تازگی این عمل رو انجام دادن ما رو از تجربیاتشون بی‌نصیب نذارن.

اسم چند تا دکتر تو تاپیک‌های همین سایت اومده بود برای تعیین جنسیت اما خب تعداد مراجعین ناراضی‌ تو نظ ...

عزیزدلم هر آی وی اف احتمالا ۴۰ درصده بگیره چه تعیین جنسیت باشه چه نه خیلیا باره سوم چهارم گرفته اگه خواستی انجام بدی به هیچ وجه استرس و ناراحتی نداشته باشه و فقط توکل کن بخدا بهش فکر نکن و یسری چیزا هست که باید رعایت بشه