2777
2789
عزیزدلم هر آی وی اف احتمالا ۴۰ درصده بگیره چه تعیین جنسیت باشه چه نه خیلیا باره سوم چهارم گرفته اگه ...

راستش من استرس گرفتن یا نگرفتن ندارم چون خودم بچه دارم.حالا همسرم می‌خواد که پسر هم داشته باشه و تنها راه قطعی همین ivf هست.حتی اگر نگیره برای تکرار انتقال مشکلی ندارم فقط دنبال پزشکی هستم که دیگران پیشش نتیجه گرفتن برای تعیین جنسیت.

راستش من استرس گرفتن یا نگرفتن ندارم چون خودم بچه دارم.حالا همسرم می‌خواد که پسر هم داشته باشه و تنه ...

میدونم گلم میگم بیشترین شرطی که مهمه اینه استرس نداشته باشی بش فکر نکنی.من مرکز ابن سینا رو اسمشو زیاد شنیدم میگن خوبه تهرانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم گلم میگم بیشترین شرطی که مهمه اینه استرس نداشته باشی بش فکر نکنی.من مرکز ابن سینا رو اسمشو زی ...

بله،اونجا برای کارهای دیگه مراجعه کردم.متخصص زیاد داره،اگه می‌دونستم میزان رضایت از کدوم پزشک بالا هست خوب می‌شد. 

سلام عزیزم من حدود یک ماهی میشه تحت نظرم مرکز مام ایشالا خدا بخاد چند روز دیگه آمپولامو شروع میکنم

انشاالله به سلامتی.

من بهتون درخواست دوستی دادم.لطفا سوالم رو جواب بدین اگر ممکن هست.

انشاالله به سلامتی. من بهتون درخواست دوستی دادم.لطفا سوالم رو جواب بدین اگر ممکن هست.

خانم‌هایی که شرایط ما رو دارن بیان سوالاتشون رو مطرح کنن تا انشاالله بتونیم با همفکری هم بهترین نتیجه رو بگیریم.

شکر خدا که با اولین انتقال به نتیجه رسیدین. ظاهرا دختر باردار هستین به سلامتی💓میشه لطفا بفرمایید چه ...

من ۲۹ تا تخمک کشیدن  ۲۱ خوب بود ۱۸ تا جنین شد  و تعیین جنسیت نکردم گفتم بارداری دومم تعیین جنسیت کنم