2777
2789
عنوان

تفاوت قهر خونه مامان و خونه شوهر

748 بازدید | 34 پست

قبلا وقتی با مامانم بحثم میشد قهر میکردم میرفتم تو اتاق زمانهایی که خیلی ناراحت بشم دیگه غذا نمی‌خوام بخورم 

اونوقتا مامانم میومد صدام میکرد با تندی با محبت همه جوری مجبورم میکرد غذا بخورم 

گاهی فوشمم میداد 😅

یا غذا میآورد برام تو اتاق 

حالا ۳روزه قهرم با شوهرم به شدت هم ناراحتم 😒

خودش غذا از بیرون میگیره میاد میخوره انگار نه انگار  

آخر شب که میشه میگه برو غذا بخور این یه دستوره 

و تمام 

هی خدا 

من فقط صبحانه خوردم این چند روز و بعد از ظهر یه میوه 

واقعا دلم  غذا نمی‌خواد اینقدر که ناراحتم 

ولی اینجا آدم می‌فهمه هیچکی مادر نمیشه 

خدا حفظ کنه همه مامانا رو 

شما هم همینطور بودید بگید از خاطراتتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حق داره شوهزت واقعا خیلی رو مخی .. قهر کردن چ ربطی ب غذا داره؟؟ غذا نیاز اولیه بدنته قهری باش غذاتو بپز خودتم بخور اتفاقا بهریناشو خودت بخور کمترشو بزار واسه اون 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

مجردم ولی با طرفم همین الان بحثم شد.درسته سعی میکرد از دلم دراره ولی تهش حال بدی برا خودم موند.نفسمم بالا نمیاد.مامانم بود ک اصلا نمیزاشت اشکم سرازیر شه

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه  

با شوهرت قهری خب به شکمت چرا ظلم میکنی

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

اوه اوه، همین کارا رو مامان میکنن، ما دخترا لوس شدیم توقع داریم خونه شوهرم از این خبرا باشه 😂😂😂

من کلا اهل قهر نیستم ولی همسرم قدیما قهر می‌کرد حتی یه لیوان آب هم خونه نمیخوره، الان که خداروشکر خوب شده

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
خب حق داره شوهزت واقعا خیلی رو مخی .. قهر کردن چ ربطی ب غذا داره؟؟ غذا نیاز اولیه بدنته قهری باش غذا ...

مرسی عزیزم از محبتت 

واقعا نمیتونم 

اکثرا تنهام ولی نمیتونم چیزی بخورم

مرسی عزیزم از محبتت  واقعا نمیتونم  اکثرا تنهام ولی نمیتونم چیزی بخورم

کم‌کم رو خودت کار کن میتونی .. از همین حالا شروع کن برو اسپزخونه چیزی بردار بخوز

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑  کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                      رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁 

مال من برعکس بود؛ خونه ی پدریم وقتی من کارای خونه رو همه شو نمیکردم مادرم عصبانی میشد و منم قهر میکردم. بخدا میگفت حق نداری غذا بخوری. حتی اگه خیلی هم طولانی میشد منم گشنم میشد میومدم یه چیزی بخورم اینقدر بهم فحش میداد.

ولی باهمسرم دعوا کنیم قهر نداریم( همسرم حوصله ی قهر کردن نداره) همون موقع هردومون میایم غذامونو میخوریم.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻