2777
2789
عنوان

تپلی پایین تنه😒🥺😕

| مشاهده متن کامل بحث + 3847 بازدید | 142 پست
وزن ایده آلت ۷۰ حداکثر وزنت ۷۴  ۱۴ کیلو اضافه وزن داری

واای فدات بشم من،،یه بار یکی‌برام محاسبه کرد گفت ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم، ‌ولی همین ۱۴ هم خیلی زیاده, نمیخام پایین تنم لاغربشه،،فقط میخام بالا تنم لاغر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سریع کم کردم دقیق یادم نیست ولی الان یکساله تثبیت شده وزنم روزایی هست که کلی خوراکی میخورم ولی ...

عزیزم،خیلی خوبه،من هرچی بخورم چاق میشم،هرررچقدم نخورم،لاغر نمیشم،،فقط یک سال قبل قرص لاغری خوردم، ۸ کیلو لاغرشدم،دیگه بعدش هرچقدر قرص خوردم لاغرنشدم

عزیزم میشه بگی چجوری لاغر کردی؟ من ۲۵ کیلو اضافه وزن دارم،،فقطم بالا تنم چاقه،پایین تنم لاغره😑😶‍🌫 ...

من چون فقط با رژیم و پیاده روی لاغر کردم اصن نمیدونم چجوری قسمت های مختلف رو باید لاغر کرد 

من قندهای مصنوعی چیزهای چرب و فست فود حذف کردم سرخ کردنی رو محدود کردم خیلی کم خوردم آبمیوه حتی طبیعی نخوردم چون چاق می‌کنه میوه هم روزی نهایت دو واحد 

و اینکه کالری شماری در حد نرمال انجام دادم و برنج رو هم خب روزی ۶ تا ۱۰ قاشق خوردم ولی ته دیگ رو حذف کردم خورشت رو کم کردم خیلی چون چاق کننده و اینکه هیچ وقت با نون خورشت رو نخور 

مگ چقدر چاقه ک اینقدر ناراحتی  منم هم وزن توام شلوار سایز ۴۴ اندازمه چون قسمت باسن و پاهام بزر ...

با وزن ۵۹ کیلو باید سایزت ۳۸ باشه. مگه میشه ۴۴😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد