2777
2789
عنوان

تپلی پایین تنه😒🥺😕

3841 بازدید | 142 پست

بچه ها چه راهکاری دارین برای لاغر کردن پایین تنه ؟؟ میخوام بیشتر کاهش سایز داشته باشم هرچی رژیم میگیرم و پیاده روی میرم تاثیر نداره همه جا لاغر میشه به جز پا😑😐اگه ورزشی چیزی هم میدونین معرفی کنید ... یا اپ های ورزشی یا فیلم های ورزشی که استفاده میکنید معرفی کنید و بگید از کجا دانلود کنم خسته شدم دیگه🤕💔

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوبه که.نکن

نه متنفرم اصلا دوست ندارم وزنمم مناسبه ۵۹ کیلوام ولی نمیدونم چرا از این وضعیتم خوشم نمیاد😔

نه متنفرم اصلا دوست ندارم وزنمم مناسبه ۵۹ کیلوام ولی نمیدونم چرا از این وضعیتم خوشم نمیاد😔

مگ چقدر چاقه ک اینقدر ناراحتی 

منم هم وزن توام شلوار سایز ۴۴ اندازمه چون قسمت باسن و پاهام بزرگه خیلیم راضیم

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت
آخ آخ آخ نگو فک کن مانتو سایز 2، شلوار سایز 4😭😭😭😭😭

وای خیلی بده ببین من رفتم کت و شلوار بگیرم کت سایز ۳۸ تو تنم زار میزد گفتم سایز کوچیکتر بده گفت نداریم دیگه ۳۸ کوچیکترینه اون وقت شلواره چسبیده بود یعنی اگه یه تکون میخوردم پاره میشد 😂😂😂 طرف میگفت کت سایز۳۸رو ببر یه کمم تنگش میکنی شلوارم سایز ۴۰ یا ۴۲ ببر😐😐😐

مگ چقدر چاقه ک اینقدر ناراحتی  منم هم وزن توام شلوار سایز ۴۴ اندازمه چون قسمت باسن و پاهام بزر ...

شلوار سایز ۴۰ یا ۴۲ اوکیه برام

متاسفانه به این آدما میگن دو سایزی حالا بعضیا بالا تنه بعضیا پاین تنه من خودم ۱۷ کیلو کم کردم رانم ا ...

پایین تنه بهتره از بالا تنس 

از دل برون رود هر آنکه از دیده برون رفت