2777
2789
عنوان

هیچی به اسمم درنمیاد😞😞

282 بازدید | 29 پست

چی بلدین نذر کنم؟ نزدیکه سه سال داره میشه قرعه کشی نوشتم در نمیاد، از اون ور هر بار ایران خودرو اعلام میکنه ثبت نام میکنیم اونم درنمیاد😢

منم ۲۰۷نوشته بودم در نیومد، کلا ۷۴۰تا ماشین بوده، ۱۴۰هزار ثبت نام کردن، معلومه در نمیاد، تازه این که طرح مادران بوده، عادی وضعش بدتره

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من قبلا اینجوری بودم مثل شما فک می کردم اما الان میگم خدایا قطعا قرعه کشی من زمانی به اسمم درمیاد که بیشترین نیاز رو بهش دارم   تو عالم و آگاهی... از صمیم قلبم می گم و ایمان دارم به این حرف.. 

و به قرعه کشی ها اینطور نگاه می کنم که اگه مثلا ماهی ۲ تومن میدم میگم خداروشکر من این ماه هم تونستم دو تومن بدم به یکی تا مشکلش رک حل کنه .. 

باور کن از اون موقع تا الان دقیقا ماه هایی قرعه به اسمم افتاده که سخت لازم داشتم و خیلی هم زود در میاد برام و هرگز نمی گم این ماه برای من بشه، فقط میگم خدایا هر کس از ما که بیشتر نیاز داره به اسم اون درآد.. و اصلا هم ناراحت نمیشم که اون فرد من نباشم. 

منم ۲۰۷نوشته بودم در نیومد، کلا ۷۴۰تا ماشین بوده، ۱۴۰هزار ثبت نام کردن، معلومه در نمیاد، تازه این که ...

بالاخره به اسم یکی در میاد دیگه,ولی اون ما نیستیم😞

ببین من قبلا اینجوری بودم مثل شما فک می کردم اما الان میگم خدایا قطعا قرعه کشی من زمانی به اسمم درمی ...

میدونم چی میگی آخه هفته ی پیش دخترعموم گفت دعا کنین قرعه کشیم دربیاد میخوام طلا بخرم، دقیقا فرداش به اسمش دراومد، گفتم خدایا شکرت یکی میخواد طلا بخره به اسمش در میاد اونوقت من که میخوام قسط وامم جور بشه و هر ماه عقب نیفته در نمیاد، نمیدونم، حکمتش رو شکر

بالاخره به اسم یکی در میاد دیگه,ولی اون ما نیستیم😞

اونا دیگه بدجور خوش شانسن، راسی فردا دوباره ثبت نام داره بنویس، هر چند الکیه آخرش اینا برا ما نیس

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

امروز یه قرعه کشی نوشتم ماهی ۲ تومن بود . با نی قرعه کشی یه خانمه که میخواستم زانوش رو عمل کنه گفت دو تا قرعه اول برای منه.. من اول ته دلم گفتم نه. با نی باید یه قرعه برداره نه بیشتر.. بعد فک کردم اشکال نداره باز خداروشکر من پول دارم که این قرعه رو شرکت کنم و پول بدم بنده خدا بره عمل کنه.. گفتم ایراد نداره. قرعه کشی کردن برای دو نفر بعدی و من نفر دوم شدم.. 

مطمئنم خدا از دل ماها خبر داره. من نیتم کمک به اون خانم بود خدا هم کمکم کرد

میدونم چی میگی آخه هفته ی پیش دخترعموم گفت دعا کنین قرعه کشیم دربیاد میخوام طلا بخرم، دقیقا فرداش به ...

شاید خدا میخواد زمانی به اسمت درآد که با اون پول قسط ندی برعکس واسه خوشی خرجش کنی... 

من مطمئنم بهترین زمان براتون درمیاد .. یه پولی که پر برکت باشه برات.. 

اونا دیگه بدجور خوش شانسن، راسی فردا دوباره ثبت نام داره بنویس، هر چند الکیه آخرش اینا برا ما نیس

به چند نفر از آشناهامون دراومده، اکثرا اونایی که ماشینم دارن ولی ما که نداریم درنمیاد

امروز یه قرعه کشی نوشتم ماهی ۲ تومن بود . با نی قرعه کشی یه خانمه که میخواستم زانوش رو عمل کنه گفت د ...

منم هر بار میگم خدایا تو که از دلم خبر داری میدونی چقدر احتیاج دارم ولی خب به قول شما حتما حکمتی داره

به چند نفر از آشناهامون دراومده، اکثرا اونایی که ماشینم دارن ولی ما که نداریم درنمیاد

انشالله که در میاد عزیزم، یکی از همکار ها همسرم دو بار براش دراومده، بازم هر دفعه مینویسه، گواهی نامه بیست نفر آشناها را جمع کرده و قول داده هر وقت دراومد یه مبلغی هم به اونا بده، از این لجم میگیره دوبار دراومده براش، ولی هر بار بازم بیست نفر ثبت نام میکنه😂