2777
2789

نوزادم به دستگاه تنفس مصنوعی وصله از طریق دهان یه لوله بردن که الان ۶ روزه با اون نفس می کشه اول که به دنیا اومد ۱۲ روز بستری بود بدون هیچ مشکلی مرخص شد الان یک ماهشه دکترا می گن که ریه اش اب اورده و عفونت کرده الان خودش نمی تونه نفس بکشه . وقتی دنیا اومد وزنش ۱۶۲۰ بود . ۳۱ هفته دنیا اومد. الان ۲۱۰۰. کسی تجربه همچین چیزی رو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت خودش میتونه نفس بکشه ولی اکسیژن کم میاره اون لوله اکسیژنه که با فشار زیاد میفرستن تو ریه انشالله زود خوب بشه بچت بزرگه نگران نباش دختر من وزنش 1175 بود دنیا اومد بعد27 روز مرخص شد ولی سه ماهگی دوباره ریش عفونت کرد دوباره بستریش کردیم یه هفته الانم هشت ماهشه 

بچت خودش میتونه نفس بکشه ولی اکسیژن کم میاره اون لوله اکسیژنه که با فشار زیاد میفرستن تو ریه انشالله ...

خیلی ممنون خیلی روحیه گرفتم. خدا خیرتون بده. بچه شماهم به اون دستگاه وصل بود؟

اره دختر منم وقتی بدنیا اومده بود یه هفته وصل بود بهش 

مرسی عزیزم خدا پسر کوچولو ی شمارم زود خوب کنه 

فقط برو پیشش بیمارستان اتاق مادران داره پیشش بمون بچت بزرگ شده حالا باید پیشش بمونی

سلام عزیزم نگران نباش خوب میشه مبارک باشه قدمش منم یه بچه نارس دارم خدا کمکت کنه بردی خونه باید خیلی ...

سلام گلم بچه نارس تون چند وقتش بود به دنیا اومد میشه جواب بدین ؟؟!

برادر زاده من ۲۶هفته ب دنیا اومد الان ۴۳روز بیمارستان دکتر گفته تنفس ۲۰درصد نمیتونه بدونه اکسیژن جابه جام کردن جواب نداده  طفل معصوم خیلی اذیت میشه 🥹😭نمیدونم چی بشه طفل معصوم تموم بدنش جا سوزن خدا رحمش بیاد بهش نمیتونه با بینی نفس بکشه 🥹😭

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله