دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 عنوان بچها مرکز لیزر خوب ت تهران سراغ دارین؟ 693 بازدید | 28 پست سلام بچها مرکز لیزر تو تهران ک دستگاهش جدید باشه و خوب بوده باشه سراغ دارین؟ سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد 1401/09/02 | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
72lena عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 802 فقط بیمارستان رازی اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
diiana عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 2093 واندرلند واوان من نمیدانستم معنی هرگز را ؛ تو چرا بازنگشتی دگر🥲🖤
شادى7 عضویت: 1394/06/10 تعداد پست: 3596 فقط بیمارستان رازی وای نه اصلا رازی به درد نمیخوره لیزرشون قدیمیهالان کلینیکا همه دستگاهای جدید دارن
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 فقط بیمارستان رازی عزیزم میشه ادرس/شماره/پیجی چیزی ازشون دارین بدینو اینکه چ دستگاهیه سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 چه دستگاهی میخوای بری؟ الکساندر سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
72lena عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 802 وای نه اصلا رازی به درد نمیخوره لیزرشون قدیمیه الان کلینیکا همه دستگاهای جدید دارن باورت نمیشه چقدر خوبه رو بدن من ک قشنگ جواب داده جلسه سوم ب بعد عالی بود اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 واندرلند و اوان میشه ادرس/شماره/پیجی چیزی ازشون دارین بدین سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
72lena عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 802 عزیزم میشه ادرس/شماره/پیجی چیزی ازشون دارین بدین و اینکه چ دستگاهیه دستگاهش الکساندر کندلا خیابان وحدت اسلامیشمارشو تو نت بزن برات میاره پذیرش۲۴ دانلود کن توی اون اپلیکیشن وقت بگیر خیلی اپ خوبیه اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
شادى7 عضویت: 1394/06/10 تعداد پست: 3596 باورت نمیشه چقدر خوبه رو بدن من ک قشنگ جواب داده جلسه سوم ب بعد عالی بود من رفتم دستگاهشون کندلا قدیمی بود
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 الکساندریت طول موجه اسم دستگاه نیست عه اطلاع ندارم از اسمش اخه من خودم با دستگاهای قدیمی رفتم هم بخاطر دردش هم تماسی بودنش راضی نیستمچنتا از دوستام رفتن گفتن ک الکساندریت دستگاهشه و جدیدهنمد سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 دستگاهش الکساندر کندلا خیابان وحدت اسلامی شمارشو تو نت بزن برات میاره پذیرش۲۴ دانلود ... دستگاهش قدیمیه همراه درد و تماسه؟بعد هزینش چقدر بوده سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
شادى7 عضویت: 1394/06/10 تعداد پست: 3596 سرچ کن توی نت کدوم کلینیکا دستگاهای ۲۰۲۲ رو دارناونا رو برو خودشون دستگاه مناسب پوستت رو بهت معرفی میکنن