2777
2789
عنوان

بچها مرکز لیزر خوب ت تهران سراغ دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 28 پست
سرچ کن توی نت کدوم کلینیکا دستگاهای ۲۰۲۲ رو دارن اونا رو برو خودشون دستگاه مناسب پوستت رو بهت معرفی ...

مرسی گلم خواستم بپرسم جای مطمئن برم اخه ی مرکز نارمک رفتم گفتن دو ماهی یبار

من دوماهی یبار نمیخوام

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
دستگاهش قدیمیه همراه درد و تماسه؟ بعد هزینش چقدر بوده

اره درد داره هزینش من کل بدن هستم بجز ساق دستام ۱ ملیون و ۱۰۰ میشه تقریبا

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درد داره هزینش من کل بدن هستم بجز ساق دستام ۱ ملیون و ۱۰۰ میشه تقریبا

ای بابا پس نمیخوام،من بدون درد و تماس میخواستم

بازم مرسی از کمکت🌺

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
مرسی گلم خواستم بپرسم جای مطمئن برم اخه ی مرکز نارمک رفتم گفتن دو ماهی یبار من دوماهی یبار نمیخوام

من کلینیک ری را میرفتم راضی بودم 

هم برخوردشون خوبه هم دستگاهاشون جدیده

سمت شریعتیه

برای پوست گندمی و موی مشکی جواب میده دستگاهشون؟ و اینکه لطفا بفرمایید چجوری نوبت میگیرید شنیدم خیلی ...

اونجا دکتر پوست داره بررسی میکنن ک چ طول موجی برات بزنن اصل لیزر برای موهای مشکی و ضخیم هست. من از پذیرش۲۴ ک یه اپلیکیشن هست وقت میگیرم توی خوده بیمارستان هم میتونید وقت بگیرید دستگاه هست تلفنی هم میشه وقت بگیرید فقط جلسه اول رفتی برای دوماه بعدت برنامه ریزی داشته باش ک راحت وقت بگیری

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
من کلینیک ری را میرفتم راضی بودم  هم برخوردشون خوبه هم دستگاهاشون جدیده سمت شریعتیه

ممنونم🌺🌺

واندرلند نیاوران هستش عزیزم 22748687 26378475 

مرسی عزیزم🌺🌺

وای عالیه اینی که پیدا کردم عزیزان و مامانیای عزیز یه لیست لیزر موهای زائد  پیدا کردم تو شرق غرب شمال و جنوب تهران به همراه دستگاه لیزر موهای زائد و قیمت بهترین کلنییک های لیزر مو تهران معرفی شده لینک شو میزارم براتون : بهترین مراکز لیزر مو های زائد تهران کلیک