2777
2789
عنوان

درس/درس خوندن/درس خونا

458 بازدید | 26 پست

اقا اصلا حوصله درس خوندن ندارماا یعنی اصلا انگیزشو ندارم، مرگمه درس خوندن😑کلاس نهمم سال مهمی هم هست. چیکار کنم؟ درسخونای گرامی لطفا راه حل هاتون و رازاتون و به منم بگید😔😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز ارزو کردم جای تو باشم 

درحالی که داشتم خونه رو جمع میکردم و کمرم درد میکرد و بچم گریه میکرد و منم دلم میخواست فقط دو ساعت منو تنها بذارن درسمو بخونم 

فقط دوساعت. بدون اینکه کسی بگه مامان 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

منی که دوازدهمم و نمیخونم چی؟ 

میخونمااااا ولی نه 12 ساعت 🫠

خودم ساعت 2 میام خونه 

بعدش ناهار میخورم یکم درس میخونم خوابم میاد 2 ساعت می‌خوابم بعدش شروع میکنم میخونم ولی نمیتونم به همه درسام برسم خیلی سخته خدا وکیلی 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
امروز ارزو کردم جای تو باشم  درحالی که داشتم خونه رو جمع میکردم و کمرم درد میکرد و بچم گریه می ...

اخیییی عزیزم،💔🥀چرا ازدواج کردی پس

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
اخیییی عزیزم،💔🥀چرا ازدواج کردی پس

منظورم درس دانشگاه نیست، لیسانسمو گرفتم ولی دارم قرآن حفظ میکنم 

روزانه حداقل سه ساعت باید با تمرکز بخونم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
امروز ارزو کردم جای تو باشم  درحالی که داشتم خونه رو جمع میکردم و کمرم درد میکرد و بچم گریه می ...

الهی، ایشالا بچت بزرگ تر میشه راحت تر میتونی بخونی. خواهر منم دانشگاه شهر خودمون قبول شد ولی نرفت دیگه بخاطر بچش

الهی، ایشالا بچت بزرگ تر میشه راحت تر میتونی بخونی. خواهر منم دانشگاه شهر خودمون قبول شد ولی نرفت دی ...

پس قدر این تنهایی رو بدون 

وقتی اراده کنی تایمت برای خودته 

تکنیک پومودرو 25دیقه بخون 5 دیقه استراحت کن بعد 4تا 25 دیقه یه استراحت طولانی برای خودت بزار مثلا نیم ساعت بعد دوباره شروع کن از درسایی ک برات راحت ترن شروع کن برنامه حجمی زمانی برای خودت بنویس و خلاصه اگه درس نخونی آینده نداری به همین فک کن جای صدتا کلیپ جملات انگیزشی تاثیر داره