2777
2789
عنوان

درس/درس خوندن/درس خونا

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 26 پست
دقیقا اصلا حوصله درس خوندن ندارم با اینکه این سه سال برام مهمه  امروز رفتم مشاوره درسی برنامه ...

یکی پیدا میشه به منو تو اینطوری برنامه میده بعد خرخونای کلاسمون میرن پیش مشاور مدرسمون میگن برنامه درسی بده، میگه رفتی خونه مرور کن همین😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دوازدهم خیلی سخته از هرچی بزنی آخر نمیتونی برنامت کامل بخونی

آره دیقا خیلی سخته دوازدهم 

تاریخ و فلسفه +جامعه ینی همش سخته 🫠🫠

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

این روزا با درس خوندن و دانشگاه رفتن نهایتا یک کارمند ساده بشیم که حقوق کمی بهمون بدهند. ولی اگه درست و اصولی و به زبان ساده بتوانیم ترید در بازارهای جهانی را یاد بگیریم می توانیم ظرف ۳ ۴ سال آینده به اندازه ۳۰ سال کارمندی درامد داشته باشیم.
آکادمی فارکس پلاس تصمیم گرفته درجهت آموزش مباحث بصورت ساده اما حرفه ای به جوان ها و خانم های خانه دار کمک کنه تا استقلال مالی و درآمد دلاری داشته باشند.

خبر خوب اینکه مدرک فنی حرفه ای هم میتونید از اموزشگاه دریافت کنید و برای شروع کار روی مدرکتون وام اشتغال زایی دریافت کنید.
اگه دوست داریدخوشحال میشیم به جمع ما بپیوندید.
آدرس اینستاگرام ما   forexplusacademy