2777
2789

چ رشته ای 

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، بی سر و سامان خودش کرد . هرگز از یاد نبرم آنکه مرا ، اسیر چشمان خودش کرد .هرگز از یاد نبرم من ، که دلم را به که دادم ! هرگز از یاد نبرم من ، که به پای که فتادم . آن قدر از تو نوشتم ، که خودم رفته ز یادم.هرگز هرگز نکنم نگاهی به نگاه کسی ، که اگر تو به داد دلم نرسی میمیرم ! 💜💙( کاربری متعلق به یک نفر نیست ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه تهرانی بودن تو مملکت شده افتخار🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ متاسفم برای سیستم آموزشی 

درس خوندن تو بهترین دانشگاه ایران افتخار نداره؟

فرزند عزیزم اونقدر دوستت دارم که هرگز حاضر نیستم به دنیا بیای

منم دانشگاه تهران بودم   

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

دانشگاه تهرانی بودن تو مملکت شده افتخار🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ متاسفم برای سیستم آموزشی 

بهترین دانشگاه ایرانه و خیلیا هدفشونه تاپیک زدم برای سوالای کنکوریا تو موضوع هم واضح نوشتم سوالی هس بپرسید 

الان حضور شمارو نمیفهمم