2777
2789

من هفته یازده بارداری هستم

میخوام هر ماه یه چیزایی بخرم برای بچم که موقع زایمان یا اواخر بارداری از نظر مالی بهمون فشار نیاد

میخوام تجربه هاتون رو بدونم چیا بخرم چیا نخرم

چون دور از مادرم زندگی میکنم و اولین بچم هست و هیچ تجربه ای ندارم.

ممنون میشم راهنماییم کنین.

صندلی غذا 

صندلی ماشین 

گهواره 

ب کار هردو بچه هام نیومد اصلا 

حالا شاید یکی ام استفاده کنه خیلی من استفاده ام نشد برای هردو بچه ام 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخودترین وسیله کریر بود یعنی هیچ نیازی بهش نبود...من بچم کولیک داشت گهواره خیلی ب دردم خورد...پشیمون بودم ک کالسکه دیرخریدم...ولی از هرکدومشم ی دوره خیلی کمی استفاده کرد

Putain tout ce qui me rappelle lui

من تصمیم دارم 

تخت و کمد و ست تشک و رخت خواب

ست حوله .وان حموم .ی دست لباس نوزادی ازین چند تیکه ها.با رورواک و صندلی ماشین و کریر و کیف بدون کالسکه با پستونک و شیشه شیر و پوشک و دستمال مرطوب بخرم 

یه دست هم لباس گرم 

دیگه هرچی لازم شد بعدا میخرم

کریر من استفاده نشد چون بچم همش بغلم بود تو ماشین ،لحاف و تشک و پتو حاضری نگیر که اصلا جنسشون به درد نمیخوره دزست کن با پنبه یا پشم وسایل اسباببازی نگیر به اقتضای سن بچه براش اسباب بازی بگیر 

فقط لباس بخر 

اونم ببین میری سونو وزن بچه ات چنده 

اگه درشت باشه سایز صفر نخر 

سایز یک تا چهار هر کدوم دو دست بخر 

سعی کن پنج تیکه اصلا نخری 

دونه ای بخر زیرپوش ،آستین بلند و شلوار اگه بچه تو زمستون بدنیا میاد 

اگر تابستون بدنیا میاد آستین کوتاه با شلوار یا شورت

کیف بچه 

دورپیج 

شیشه شیر 

پستونک 

جقجقه 

سرویس خواب شامل تشکچه لحاف و کیسه خواب و بالشت 

حوله حمام 

همینا واجب 

بقیه رو میتونی بعد تولد بچه بخری

من تنهاچیزی که ازخریدنش منصرف شدم شیردوش وکلاه حمام بود 😅

البته بستگی به بچه هم داره 

ولی ایناازواجباته : عصاره گیر .پشه بند.سرویس لحاف وتشک وکیسه خواب .سرویس شونه وناخن گیروقیچی 

زیرانداز.حوله .سرویس حوله .کریر.کالسکه .سرویس پلاستیک 

پستونک .شیشه شیر.گهواره .تاب شورتی