2777
2789
عنوان

شغلتون چیه؟درامدتون چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3786 بازدید | 68 پست
دنبال شغلم نيست باشه هم درامدش زير ٧تومانه  از طرفي شغل ازادم همش ريسكه تا بخواد بگيره اونم چه ...

دیگه الان همه می‌دونن که یه شغل کارمندی جوابگو زندگی آدم نیست از طرفی هم کار آزاد سرمایه بالا و تخصص و یسری پیش نیاز ها میخواد من تجربه ده تا شغل رو دارم و هیچکدوم بهم اون نتیجه که میخواستم رو نداد حتی رفتم آموزش دیدم آرایشگری بازم نتونستم موفق بشم تا اینکه یکی از آشنا ها منو با یک کاری آشنا کرد و زندگیم خیلی تغییر کرد حس میکنم بهترین کار دنیا رو پیدا کردم اگه خواسته باشی میتونم به تو هم کمک کنم تجربیاتم و در اختیارت بزارم تا تو هم شغل مناسب خودتو پیدا کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیتونم مغازه بگیرم  سرمایه ام ندارم  کارمندی هم دوست ندارم حقوقش کمه  چ کار م ...

من تو حوزه کارآفرینی کار میکنم میتونم کمکت کنم وارد یه کاری بشی که بدون نیاز به سرمایه زیاد بتونی پول خیلی خوبی در بیاری دوست داشته باشی میتونم راهنماییت کنم 

میتونی بهم پیام بدی 

09334370178

منم همينم فقط الان كارمندم اما واقعا راضي نيستم نه پيشرفتي نه حقوق خوبي

چرا دنبال راه دیگه نمی‌گردی؟ کاری و انجام بدی که دوسش داشته باشی و توش پیشرفت کنی درآمدی که میخوای و داشته باشی؟

معمارم درامدم بستگی به کارم تو ماه داره  که الان پاک شکسته نمیتونم کار کنم شغل دومم هم پیج ل ...

اگه واقعا میخوای شرایط زندگیت و تغییر بدی و دنبال راه هستی شاید بتونم کمکت کنم تا این دغدغه ها از زندگیت حذف بشه و دیگه اگه مشکل جسمی برات پیش اومد این نگرانی رو نداشته باشی که درآمدت صفر بشه

نمیشه کار‌انلاین برامن جورکنید خیلی خیلی محتاجم به کارباگوشی🥺

من کارم آنلاین هست با گوشی درآمد منو همسرم به ۷۰ میلیون در ماه رسیده اگه دنبال کاری بهم پیام بده 

09334370178

دوست دارم به هر کسی که نیاز به کار داره و از شرایط زندگی و کاریش خسته شده کمک کنم چون خودمم همچین شرایطی داشتم و می‌دونم خیلی سخته 

ولی شاید به خاطر شلوغی کارم نتونم زیاد اینجا آنلاین بشم 

اگر کمک یا راهنمایی خواستین با شماره همراه من تماس بگیرید انشالله همتون به استقلال مالی که دوست دارید برسید 😍🌹

09334370178