2777
2789
عنوان

شغلتون چیه؟درامدتون چقدره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3786 بازدید | 68 پست
من هر بار میام نی نی سایت شمام هستین 😁فکر نمیکردم شاغل باشین 🤭

روزهای کاری و ساعت کاری من دست خودمه یه روزهایی ممکنه اصلا حضوری نرم و تلفنی یا از طریق ایمیل کارم رو انجام بدم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزهای کاری و ساعت کاری من دست خودمه یه روزهایی ممکنه اصلا حضوری نرم و تلفنی یا از طریق ایمیل کارم ر ...

حیلی هم عالی😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دختره همکلاسیمه دانشجو پزشکیه خوشگله خیلییی بروز و خوشتیپه و الان تقریبا رابطه عادیه تو دوستیا پس او ...

بگو دانشجو پزشکیهههههه من رفتم شیمی به هر کی میگم رشته یی دیگه ایی نبود!!

بگو دانشجو پزشکیهههههه من رفتم شیمی به هر کی میگم رشته یی دیگه ایی نبود!!

هررشته ای جذابیت خودشو داره قطعا توعم اگه تیم و ظاهرت عالی باشه پسر در سطح خودت و رشتش فراوونه 

شیمی ام ارشدش میتونی شیمی دارویی بری و داروساز بشی نگران نباش من برگردم عقب نمیرم پزشکی میرم دنبال علاقم و نقاشی میخونم 

هررشته ای جذابیت خودشو داره قطعا توعم اگه تیم و ظاهرت عالی باشه پسر در سطح خودت و رشتش فراوونه  ...

اشتباه نکن رشته ت عالیه 

هر رشته ایی میری اول باید فکر درامدت باشی استقلال مالی برای روحیه و زندگی عالیهههه

اشتباه نکن رشته ت عالیه  هر رشته ایی میری اول باید فکر درامدت باشی استقلال مالی برای روحیه و ز ...

اون پول و تو رشته هنرم میتونستم داشته باشم 

نه الان که هیچ درامدی ندارم هنوز درسامم اینقدر سنگینه ک هیچی از همسر داری و بچه داری نمیفهمم

اون پول و تو رشته هنرم میتونستم داشته باشم  نه الان که هیچ درامدی ندارم هنوز درسامم اینقدر سنگ ...

هنر که مدرک نمیخواد استعداد میخواد حیف هیچ استعداد تو نقاشی ندارم وگرنه نقاش میشدم 

هنر که مدرک نمیخواد استعداد میخواد حیف هیچ استعداد تو نقاشی ندارم وگرنه نقاش میشدم 

من الان هستم نقاش ولی ارزومه تو دانشگاه هنر تهران درس بخونم اینقدر ک محیطش انرژی میده بهم

من الان هستم نقاش ولی ارزومه تو دانشگاه هنر تهران درس بخونم اینقدر ک محیطش انرژی میده بهم

خوشبحالت من ابجیام نقاشیشون ذاتی عالیه تابلو مینیاتوری میکشن اما من نمیتونم یه خط راست بکشم 😑😐

کم نیستن ازینا دوست من دوست پسرش براش ۳۰ میلیون گوشی بی مناسبت خرید ماشینشم میده دست دختره میگه اصلا ...

اينا بشن شوهر اينجوري نيستنا 

شوهر سابق من تو متاهليم برا اينكه با زنا و دخترا باشه برا يكي ايفون ١٣خريد فكرررررر كن ببين من چه زجري كشيدم 

اون وقت حق و حقوق مهريه منو بالا كشيد نداد ولي برا خرابا خوب هزينه ميكرد 

ولي جدا ازين حرفا من باور نميكنم تا دختري با پشر رابطه نداشته باشه پسره براش همچين خرجايي كنه 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

من تو حوزه کارآفرینی کار میکنم درآمد منو همسرم باهم ۷۰ میلیون ماهیانه هست من به مردم کمک میکنم که به درآمد برسن از شغلم خیلی راضی هستم چون تو خونه و به صورت آنلاین انجامش میدم و خیلی راحتم تایمم دست خودمه درآمدم هم به تلاش خودم بستگی داره و به خیلی از دوستام و آشناهام معرفی کردم خداروشکر اونا هم راضی هستن از درامدشون 

من یه دانشجوام خرجم با بابام و همسرمه😐

منم قبلاً خرجیمو بابام میداد اما از یه جایی بهم برخورد خواستم خودم استقلال مالی داشته باشم دوست نداشتم واسه پول دستم دراز باشه جلو اینو اون یا ازونا اجازه بگیرم چی بخرم چی نه