2777
2789

استرس میگیرم و اعصابم خورد میشه 

کلا کم حرفم بعد همش حس میکنم باید باهاشون حرف بزنم

اونام زیادن و کلا از من بزرگتر صحبتاشونم ب من نمیخوره 

بعدم هی نگاه ب لباس و همه جات میکنن ببینن چجوری هستی منم اذیت میشم

چیکار کنم راحت باشم و اذیت نشم

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مشکل من دیشب از اعصاب خوردی تا صبح خوابم نبرد در ضمن من پونزده ساله عروسشونم ولی هنوز درست نشدم البته اونا هم مقصرن از اون آدمایی هستن که تو روت می‌خندن سرتا برگردونی پشت سرت مسخرت میکنن 

دقیقا مشکل من دیشب از اعصاب خوردی تا صبح خوابم نبرد در ضمن من پونزده ساله عروسشونم ولی هنوز درست نشد ...

خیلی سخته واقعا 

نمیدونی باید چیکار بکنی اصلا

کم حرف باش ولی شنونده خوبی باش صمیمی نشو ولی محترم باش همیشه یه لبخند خیلی ملیح و آروم داشته باش ...

دقیقا همین طورم ک شما میگین

اما اون اولا ک میرفتم خونشون شوهرم میگف ابجیم گفته چرا اخماش تو همه با ما حرف نمیزنه و فلان 

منم بااینکه همین رفتارا ک گفتیو دارم اما همش معذبم میگم نکنه بگن اینطور نشست اونطور پاشد اینکارو کرد اون کارو کرد 

فقط به خودت برس و بس

می‌دونی همش ترس اینو دارم بگن این اینطوره اونطوره 

چون خیلی نگا میکنن ب رفتار ادما و کاراشونو و ظاهرشون

به نظرم تا یکی دوسال معمولی برخورد کن نه زیاد گرم بگیر نه خیلی گوشه گیر و سرد باش بعد که فهمیدی هر کدوم چجور شخصیتی دارن برو سمت اونایی که خوبن چون همه ی فامیل معاشر های خوبی واسه آدم نمیشن 

بعدم که  ما یکی از عروسای فامیلامون هنوز بعد از ۳ سال میشینه پیشت هیچی نمیگه تا بهش نگی سلام نمیگه علیک 

حالا کم کم داره باهامون راحت تر برخورد میکنه 

اوایل حتی سمتمون هم نمیومد پیش فقط شوهرش می‌نشست اما الان یکم سمت مون میاد ولی هیچی نمیگه 

همه هم احترامش رو دارن کلا بی حاشیه هست تو فامیل ولی ما خوشمون ازش نمیاد باهاش احساس غریبی میکنیم ولی بنظرم اینجوری خوبه

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓