2777
2789
عنوان

وقتی میخوام برم تو جمع خانواده ی شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 26 پست
 به نظرم تا یکی دوسال معمولی برخورد کن نه زیاد گرم بگیر نه خیلی گوشه گیر و سرد باش بعد که فهمید ...

من حرفم میزنم باهاشون یکم فقط

شنونده ی خوبیم هستم اتفاقا 

کمکشونم میکنم ولی همش ناراحتم معذبم میخوام زودتر برم 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  من خودم همه جا سرم تو گوشیه هرکی باهام حرف بزنه دو کلمه ای جوابشو میدم و دوباره سکوت میک ...

اذیت نمیشی پشت سرت حرف بیخود نمیزنن

دقیقا همین طورم ک شما میگین اما اون اولا ک میرفتم خونشون شوهرم میگف ابجیم گفته چرا اخماش تو همه با ...

همچنان خودت باش به مرور زمان میفهمن که تو اخم نمیکنی و خودتی و دیگه بد برداشت نمیکنن

همچنان خودت باش به مرور زمان میفهمن که تو اخم نمیکنی و خودتی و دیگه بد برداشت نمیکنن

ممنونم

گاهی وقتا حس میکنم باید از خودم در بیامو نقش بازی کنم این حرفت خوشحالم کرد

مهم نیس واسم  حرفی دارن بیان تو روم بگن پشت سر یعنی ترسون هی بذار چرت بگن

راست میگی اگه خیلی ادعاشون میشه بیان ب خودمون بگن

من حرفم میزنم باهاشون یکم فقط شنونده ی خوبیم هستم اتفاقا  کمکشونم میکنم ولی همش ناراحتم معذبم ...

خب همینقدر کافیه با فامیل شوهر جماعت اولش باید همین طور بود احتمالا شما چون شخصیتت آدم گرمی هستی سخته واست که سرد و بی تفاوت یجا بشینی ولی همیشه هم که قرار نیست اینجوری باشی بعد چند سال مثل فامیلای خودت باهاشون میتونی برخورد کنی اگرم دیدی اینجوری کلا نمیتونی از شوهرت و خانوادش بپرس کدوم فامیلشون با شخصیت تر و اوکی هست بیشتر با اون حرف بزن که معذب نشی  

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓

خب همینقدر کافیه با فامیل شوهر جماعت اولش باید همین طور بود احتمالا شما چون شخصیتت آدم گرمی هستی سخت ...

آره دقیقا دوس دارم با همه گرم باشم و راحت ولی بااونا نمیتونم گاهی فک میکنم حتما بی ادبم و شخصیتم اشکال داره ولی خب نه اونا ب یه سری چیزای بیخودی اهمیت میدن 

مرسی بخاطر حرفای خوبت بهم ارامش دادی همش فک میکردم من مشکلی چیزی دارم

آره دقیقا دوس دارم با همه گرم باشم و راحت ولی بااونا نمیتونم گاهی فک میکنم حتما بی ادبم و شخصیتم اشک ...

نه عزیزم بعضی شخصیت ها درون گرا هستن زمان که بگذره تازه میتونن صمیمی بشن خب یعنی اینجور آدما اشکال دارن؟!

شما بهشون احترام اجتمایی بزار مهم هم نیس اونا به چی اهمیت می دن الان همین عروس فامیلمون که گفتم راستش عروس داییم هست تو سال ۲ بار حداقل میریم شهرستان خونه مامان بزرگم کمِ کم ۲ هفته همه باهم زیر یه سقف زندگی می‌کنیم آنقدر میگم و میخندیم حتی یه شبهایی تا صبح بیداریم این دختره هم با اینکه تقریبا همسن منو دخترای فامیله ولی یه نیم ساعت میاد میشینه پیشمون بدون هیچ حرفی مگه ازش سوال بپرسی تا شاید خانوم دلش بخواد ساسنور شده جواب بده بعدم میر پیش پسر داییم خیلی هم اعتماد به نفس داره شوهرش دوسش داره ولی هیچکس بهش نمیگه تو اجتمایی نیستی عوضش با پسر داییم ساعت ها پچ و پچ میکنن

حالا اینا ربطی به جواب شما نداشت میخواستم بگم یعنی همه جور امی هست فقط باید اعتماد به نفس داشته باشی نسبت به خودت 

بابت تشکر هم خواهش میکنم عزیزم من چیزایی که میدونم رو گفتم شما هم به نظر من هیچ مشکلی نداره 🌷

ببخشید طولانی شد

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓

نه عزیزم بعضی شخصیت ها درون گرا هستن زمان که بگذره تازه میتونن صمیمی بشن خب یعنی اینجور آدما اشکال د ...

منم درون گرام اتفاقا ولی خب اگه باهام حرف بزنن و خودمونب باشن و بی شیله پیله من صمیمی میشم و دوس دارم رابطه گرم باشه ولی ب قول شما با همه نمیشه اینطور بود

ممنونم عزیزم خیلی کمک کرد حرفات ان شاالله به حاجت دلت برسی 🥰