2777
2789
عنوان

بالا نرفتن بتا

1112 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من هفته پیش تست بتا دادم ۳۹۰ بود بعد رفتم دکتر دکتر با یه سری ازمایش دوباره تست بتا گرفت شده بود ۴۰۵ دکتر ازم خواست تکرار کنم دیروز بعد یه هفته تازه شده ۵۷۸ هیچ علائمی ندارم دکتر سونوی را برای ۲۳ آذر داده که هفته نهم میشه بهش امروز زنگ زدم گفتم علامت ندارم گفت صبر کن اگر درد داستی سریع برو واژینال بده اگرم نداشتی تا تاریخ سونو وایسا خیلی نگرانم

عزیزم چرا ۹هفته سونو کنی بنظرم ۶هفته ساک تو سونوشخص بشه...

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من موقع بارداریم چون تجربه همچین استرسی رو داشتم دیگه این بار بتا ندادم و بعد بی بی چک مستقیم رفتم  سونو تو ۸هفته

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

دکتر یک آدم بی مسیولیت هست... من اگه بودم همین الان به بیمارستان زنان شهرم میرفتم و واژینال می کردم تا موقعیت جنین رو بدونم....

یعنی چی درد داشتی برو، اگه خارج از رحم باشه فاصله درد تا ترکیدن لوله زمان چندانی نیست که تا بری بیمارستان نمیرسونی....

نمیخوام ناامیدت کنم ولی تجربه اش رو دارم، دست دست نکن با این بتا

عزیزم صدرصد حاملگیت خارج رحمی ه  بتات ک بالای هزار شد برو سونو‌واژینال و زود بستری شو

برا منم خارج رحم بود ولی خودش دفع شد خداروشکر

عزیزم صدرصد حاملگیت خارج رحمی ه  بتات ک بالای هزار شد برو سونو‌واژینال و زود بستری شو

چطور ميگين صد در صد؟

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

مشکل اینجاست دکتر من به این راحتی قبول نمی کنه و اعتقاد داره نباید جنین دستکاری کنه بهش گفتم بالا نرفته گفت خیلی مهم نیست من نگرانم

چطور ميگين صد در صد؟

دیگ تابلوترین چیز ه 

ی دکتر در حد ماما هم میدونه 

البته اینم بگم تا بتا بالانره سونو واژینال م نشون نمیده حتی تو لوله ها باشه

از این جهت میگم حواسش باشه چون ک عزیزم  اگ سهل انگاری کنی خازج رحمی بی نهایت خطرناکه

البته همین ابتدا بفهمی و پیگیر باشی

با یه دز امپول رفع میشه 

یه سوال بپرسم از کجا سر این بارداریت فهمیدی بتات بالا میره؟

همه چی خوب بود نه درد داشتم نه هیجی فقط یذره کم لک میدیدم که باخودم گفتم احتمالا لانه گزینیه و اصلا آزمایش بتا ندادم چون سری قبل خیلی خیلی بهم استرس وارد شد سر این مدام آزمایش دادنا و سونو کردنا