malakeesfand مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 عنوان محسن ابراهیم زاده 549 بازدید | 36 پست کدوم آهنگ این خواننده رودوس دارید؟یاباهاش خاطره دارید؟؟؟؟ وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه 1401/09/02 | 12:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
22ssaarraa عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 6736 من فقط یه آهنگ ازش دارم و گهگاهی گوش میدم .ترانه عاشقم منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
park_mochi عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 35114 ازش خوشم نمیاد نمیدونم چرا " برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
مهربانممم عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 18627 اکثرا اهنگاشو دوس دارم... نه نداره چاره رو بیشتر آبی به رنگ احساس من💙
مامان_رادین۸۷ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3310 آهنگ ایرانی زیاد گوش نمیدم یعنی ۴ساله اصلا گوش ندادم به جز تولد نمیشناسمش یدونه آهنگ بود دونه دونه نمیدونم مال اینه یا نه کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
malakeesfand مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 @مهسامهسامهسا @آب_آلبالو @زهرا،س @squirrel @ملکه،یخی وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
malakeesfand مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 من فقط یه آهنگ ازش دارم و گهگاهی گوش میدم .ترانه عاشقم عاشقم به جون جفتمون قسم وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
malakeesfand مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 دونه دونه یکی ازبهترین آهنگاش وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
malakeesfand مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 ازش خوشم نمیاد نمیدونم چرا عزیزم هر کس یه سلیقه ای داره وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
malakeesfand مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 از انرژی تو دلم رد داد والا طاقچه بالا😍 وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
malakeesfand مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 آهنگ ایرانی زیاد گوش نمیدم یعنی ۴ساله اصلا گوش ندادم به جز تولد نمیشناسمش یدونه آهنگ بود دو ... اره دونه دونه مال آقای ابراهیم زاده س وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
malakeesfand مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 966 پیشنهادمیدممن وتومن ودلتنگیکاشکی بارون بزنهرفتیشبهای دیوونگی روهم گوش بدید وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤ یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه