2777
2789
عنوان

اهل تبریز، جلفا، ماکو و شهرای اطراف تبریز کسی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 20 پست
ممنووونم عزیزم برای خرید سوغاتی کجاها خوبه و رستوران چطور

سوغاتی همون برین بازار سرپوشیده میتونی بگیری عزیزم گفتم که هرچی بخوای اونجا پیدا می‌کنی قیمتشم مناسبه. 

برا رستوران هم جاده سردرود کلی رستوران خوب داره. برکه ؛ آنا ؛........ 

کاخ ایمانی هم هست 

یک رستوران خوب هم تو ائل گلی هست  موسیقی زنده هم داره سنتی هست.. مظفریه

من اونجایی که خودم راضی بودم و بهت گفتم عزیزم

لباس گرم بردارین 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنونم دیگه کجاها رفتین که خوب بوده و اینکه قیمتا چطور بود

ما ۲روزه‌ رفتیم بیشتر خونه ی یکی از آشناها بودیم یکی باغ ایلر‌ باغی  بود اسمش فک کنم ایل گلی هم میگن رفتیم صبحونه خوردیم‌ اونجا‌ خیلی فضای خوبی داشت

ولی مجتمع پارک لاله رو من  بیشتر از مجتمع های تهران دوست داشتم‌ یعنی بیشتر بهم خوش گذشت‌ خیلی خوب بود یکم‌ گرون  بودن لباساش‌ ولی قشنگ بودن من یدونه مانتو‌ خریدم یدونه ام کیف برا پسرم

مقبره الشعرا  هم یه سر برین ♥️

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
برای رستوران و... هم جایی رو سراغ دارین و اینکه بنظرتون ماکد چطوره ارزش داره بریم یا همون جلفا خوبه

جاده تبریز سردرود برکه خوبه،جلالی و ایمانی

تو ائل گلی هم رستوران حوب هست

ماکو فاصلش زیاده،من بودم تو این هوا و اوضاع نابسامان کشور اونجا نمیرفتم

خدایا کمی آرامش فقط همین