2777
2789

ما قراره یه مسافرت بیاییم‌اونطرف میشه راهنمایی کنید که برای گردش و رستوران و خرید خصوصا سوغاتش کجاها بریم و آیا ماکو و جلفا خوبه بریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قیمت چطوره جلفا؟بنظرتون ماکو هم بریم؟شهرای نزدیک تبریز دیگه کجاها خوبن منظورم مثل جلفاس

همه جنساش چون از ترکیه میان و مارکه گرونن.  ماکو خیلی وقته نرفتم.

هوا سرده لباس گرم بیارین. خود تبریز کلی جای خوب داره خوش بگذره بهتون،

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

همه جنساش چون از ترکیه میان و مارکه گرونن.  ماکو خیلی وقته نرفتم. هوا سرده لباس گرم بیارین. خو ...

میشه برای گردش و خرید جاهای خوب رو معرفی کنین و اینکه پنیر لیقوان خوب کجای تبریز دارن؟

جلفا چندسال پیش رفتیم‌ ولی تبریز تابستون رفتیم

مجتمع‌ پارک‌ لاله‌ تبریز‌ عالی بود رستوران داره کافی شاپ‌ پسرمم با باباش رفت‌ طبقه بالا شهربازی منم کارت همسرم گرفتم‌ رفتم پاساژ و..😂

جلفا یادم نمیاد دقیقن فکر کنم ۶سال پیش رفتم‌ ولی بازارش عالیه 

خوش بگذره عزیزم❤

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
میشه برای سوالم راهنماییم کنین

خود تبریزو بگردید ستاره باران و اطلس مرکز خرید بزرگه،بازار سنتی هم قشنگه

ائل گلی و مقبره الشعرا هم از جاهای دیدنی خوبن

نزدیک تبریز برید اسکو کندوان خیلی قشنگه،قرمزی گل هم نزدیک اونجاست

جلفا هم قیمتاش پایین نیس اما برا خرید خوبه،جای دیدنی هم آسیاب خرابه و کلیسا هست که الان فصلش نیس

خدایا کمی آرامش فقط همین
جلفا چندسال پیش رفتیم‌ ولی تبریز تابستون رفتیم مجتمع‌ پارک‌ لاله‌ تبریز‌ عالی بود رستوران داره کافی ...

عزیزم ممنونم

دیگه کجاها رفتین که خوب بوده و اینکه قیمتا چطور بود

خود تبریزو بگردید ستاره باران و اطلس مرکز خرید بزرگه،بازار سنتی هم قشنگه ائل گلی و مقبره الشعرا هم ...

برای رستوران و... هم جایی رو سراغ دارین و اینکه بنظرتون ماکد چطوره ارزش داره بریم یا همون جلفا خوبه

میشه برای گردش و خرید جاهای خوب رو معرفی کنین و اینکه پنیر لیقوان خوب کجای تبریز دارن؟

برو بازار بزرگ سرپوشیده هرچیییی بخوای اونجا پیدا می‌کنی. تربیت .لاله پارک برو.رشدیه سنگ فرش برج شهر ستاره باران . اطلس

ائل گلی برین 

جلفا آسیاب خرابه داره اونجا هم برین 

روستای کندوان هم گردشگریه 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

برو بازار بزرگ سرپوشیده هرچیییی بخوای اونجا پیدا می‌کنی. تربیت .لاله پارک برو.رشدیه سنگ فرش برج شهر ...

ممنووونم عزیزم برای خرید سوغاتی کجاها خوبه و رستوران چطور