2777
2789
عنوان

اگه از تاپیک جهیزیه و این چیزا خوشتون نمیاد چراا وارد میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 51 پست

من خودم نامزد دارم و خودمون داریم تلاش میکنیم ک زندگیمونو بسازیم با وام و این چیزا‌.اتفاقا من کسای رو ک میبینم زودتر ب نتیجه رسیدن برام کلی انگیزه میشه ک منم میتونم..بنظرم کسی ک از خوشحالی بقیه خوشحال نشه قلبش پره سیاهی و حسادت شده

همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه❤🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا واقعا میزنن تو ذوق طرف . مثلا یکی با ذوق وشوق عکس چیزی که تازه خریده گذاشته یه عده خیلی رک میگن زشته. یا همین جهیزیه طرف تازه عروسه طبیعیه که خوشحاله به خاطر همین عکس وسایلو میذاره.با این حرفا فقط ناراحتش میکنن

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
بعضی  هاچنان با حسرت کامنت گذاشته بودن اعصابم خوردشد به جای ک تبریک بگن و آرزوی خوشبختی کنن آه ...

والا

یکی میگف آقا زاده است یکی میگه ارثه یکی میگه از کجا میاد و...

خوب جهیزیه که خریده شده چیده شده اقوام هم دیدن دیگه تو سایت می گذارید که چی بشه دلیلش چیه والله من یکی رو تو همین سایت میشناسم ۴سال عقد توان خرید جهیزیه نداره خوب اونم دوست داره الان زندگیش در گروه همین چن تا وسیله هست واقعا درست نیست .

ترک قشقایی 
عزیزم من به خودم چیکار دارم من دارم دیده های اطرافم رو میگم شما یه سر برو پیج های جهیزیه های اینست ...

عزیزم کسی که جهازش خیلی کمه و مبل نداره یخچالش قدیمیه که نمیاد عکسشو بذاره اینستا...

خوب جهیزیه که خریده شده چیده شده اقوام هم دیدن دیگه تو سایت می گذارید که چی بشه دلیلش چیه والله من ی ...

اصلا میذارن که خودشون و ی عده ی دیگه ذوق کنن

یا ی عروس دیگه ایده بگیره چطور خرید کنه یا خریدای اشتباه رو نکنه

من خودم چندتا ایده گرفتم تو خونه ام پیاده کردم

ایرادش چیه؟

اخه تو نی نی سایت کی چه پزی داره بده وقتی هیچ کس نمیدونه تو کی هستی

اگه اینقدر دلتون سیاهه که به شادی و رفاه دیگران حسادت کنید و از توش حرف دربیارید ، لطفا با دیدن عنوان وارد نشید . چون همه بدون استثنا عنوان میزنن که میخوان عکس بذارن .

عکس هم بذارم میل خودشونه . سایت قابلیت نظر سنجی و عکس شیر کردن رو داره !

طرف هم برای کاربری خودش ، خودش تصمیم میگیره که چه تاپیکی بزنه .

قرار هم نیست همه داشته باشن از قدیم تا بوده همین بوده . دارا ترین هم باشی باز از تو دارا تر هست پس دلتون رو بزرگ کنید بجای حسادت و آه و حسرت و نهی کردن .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
اگه اینقدر دلتون سیاهه که به شادی و رفاه دیگران حسادت کنید و از توش حرف دربیارید ، لطفا با دیدن عنوا ...

خدا میدونه ک من خودم از نمایش دادن زندگیم متنفرم.

اگه نمیخوان بیان بگن داری پز میدی خداروشکر همه چی هم دارم و هیچ وقت توی زندگی واقعی به رخ کسی نکشیدم حتی کمتر از سطحی،که میتونم باشم رو نشون میدم که اطرافیانم حسرت نخورن

امااااا نی نی سایت ب نظرم واقعا ی جای مجازیه حتی با اینستا هم خیلی فرق داره تو اینستا کاربر شناخته شده هست اینجا کلا ناشناس چه پزی داره آخه

اصلا میذارن که خودشون و ی عده ی دیگه ذوق کنن یا ی عروس دیگه ایده بگیره چطور خرید کنه یا خریدای اشتب ...

عزیزم این روزها ما اوضاع جامعه رو میبینیم ۹۰ درصد مردم تو فقر هستند برای ایده گرفتن هم راه های زیادی وجود داره .

ترک قشقایی 
عزیزم این روزها ما اوضاع جامعه رو میبینیم ۹۰ درصد مردم تو فقر هستند برای ایده گرفتن هم راه های زیادی ...

خب گلم کسی رفته یقه ی کسی رو گرفته گفته بیا این تاپیک جهیزیه رو باز کن و بیا به صاحبش حال بد تزریق کن؟

نی نی سایت با اینستاگرام و بقیه فضاهای مجازی فرق داره اینجا هیچکس دیگری نمی‌شناسه .... پس وقتی عکس میداریم هدف پز دادن نیست به رخ کشیدن نیست و ....اصلا و ابداااا

چقدر افکار بعضی ها پوسیده است 

من یک بار عکس و چیدمان غذا و دسر گذاشتم ... چند نفر رسپی خواستن و ایده گرفتن ... چند نفر هم اومدن که چرا میزاری شاید یکی باردار باشه شاید یکی نداشته باشه .... یک نفر هم باردار بود و گفت دلم خواست :) و من از عذاب وجدان حالم بد شد ... (آخه کسی که باردار هست عنوان رو میبینن دیگه چرا میاد) اینهمه پیج آشپزی و دسر و ... داخل اینستاگرام هست چه ربطی داره آخه 🤔

این شد که دیگه همچین تاپیک ها نزدم ... کلا اینجا بعضی ها دعوا دارن سر همه چیز ... و یک سری میخوان ادای روشنفکر بودن دربیارن (وای از وقتی یه نگاهی به تاپیک هاشون میندازی) حرفهای عجیب غریب و خنده دار میزنن بهتره چیزی که هستیم باشیم و نشون بدیم چون اینطوری نمایشی بودن با گفتن یک جمله مشخص میشه ...

عزیزم این روزها ما اوضاع جامعه رو میبینیم ۹۰ درصد مردم تو فقر هستند برای ایده گرفتن هم راه های زیادی ...

آره ی راه اینه که سرچ کنی مثلا

ولی توی سرچ یا پینترست و... شما خونه ها و وسیله هایی میبینی که عملا نه اون سبک خونه ها اینجا هست نه اون وسیله ها تو بازار

اما اینجا واقعی ترین چیزایی که وجود داره و به راحتی قابل دسترسیه داری میبینی پس بهترین راه ایده گرفتن عکس های واقعی هست که خود مردم بذارن نه اونایی که متخصص ها و طراح ها و... میذارن چون در توان همه نیست اونا