2777
2789
عنوان

اگه از تاپیک جهیزیه و این چیزا خوشتون نمیاد چراا وارد میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 51 پست
اتفاقا من عاشق تایپیک جهیزیم کلی ایده جدید میگیرم..🤩

من ازدواج نکردم ولی برای اتاق و خونه بابام ایده میگیرم مثلا اینجوری مده اگر فلان چیزو خواستیم عوص کنیم علاوه بر سرچ پینترست اینجاهم میبینم

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمای مختلف با اخلاق وسلیقه مختلف اینجا هستن. طبیعیه که هرکس برداشت متفاوتی داشته باشه از تاپیکا .تو هر موضوعی نظرات موافق ومخالف هم هست. مشکل ما اینه که فقط میخوایم حرف خودمونو به کرسی بشونیم و نظرات دیگرانو نمیپذیریم

توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
اره ولی نظر خواهی با به رخ کشیدن زندگی فرق داره در ضمن شرایط زندگی سخت شده  خیلی سخت  م ...

حرف شما درسته عزیزم اما تاپیک عنوان داره خب

کسی ک میدونه اذیت میشه خب وارد نشه

و بازم میگم اینجا مجازیه هیشکی اون یکی رو نمیشناسه که بگیم طرف میخواد به رخ بکشه

اخه میدونی عزیزم جالب اینجاست که اصلا هم جهیزیه این خانوم آنچنانی نبود نمیگم بد بود ها اصلا بد نبود ...

حالا ببخشید شما لاکچری هستید خیلیا هستن دور و اطرافشون کلا این چیزا زیاد دیدن برای شما عادیه

خیلی ها هستن خیلی وسیله هاشون ساده تر از این حرفاست

خداروشکر که ندیدین زندگی های سطح پایین و فکر میکنید همه جهازشون خوبه 

معمولا نظرسنجی برای جهریه خریداری شده بیفایدست، اگرم هنوز خرید نشده بستگی به سلیقه استارتر و وسع مال ...

الان اون خانوم عکس گذاشت و همه کلی بهش ایده ی چیدمان دادن

و گفتن جا ب جا کنه یا بعضی چیزا رو تعویض کنه

چه ایرادی داشت؟

هررر تاپیکی زده بشه یکی هست بگه اینجا جای این چیزاست؟ یا مثلا میگن وای خوش به حالت دغدغت اینه

دوستان خب وارد این تاپیکایی که به نظرتون مسخره یا نامناسب هستن نشین جای اینکه برین به استارتر توهین کنین

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.
ولی من از اینجا بودن یاد گرفتم از خوشیام نگم از درامدم نگم از اخلاقای خوب نامزدم و پدرو مادرم نگم و ...

جانا سخن از زبان ما میگویی

به خدا که من هربار عکس میذاشتم میگفتن وااای شوهرت چه مظلومه چه خوبه چه اقاست

خوبه اون روی خبیثشو دیدی 😂

ولی من از اینجا بودن یاد گرفتم از خوشیام نگم از درامدم نگم از اخلاقای خوب نامزدم و پدرو مادرم نگم و ...

منم یاد گرفتم نگم 

فقط برای انرژی منفی که وارد میشه

دو تا تجربه شدیدا تلخ دارم از گفتن اتفاق خوب در زندگیم ...

اینجاهرتایپکی بزنی مخالف هم پیدامیشه بی خیال

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بعضی  هاچنان با حسرت کامنت گذاشته بودن اعصابم خوردشد

به جای ک تبریک بگن و آرزوی خوشبختی کنن آه میکشیدن🥲🥲

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
الان اون خانوم عکس گذاشت و همه کلی بهش ایده ی چیدمان دادن و گفتن جا ب جا کنه یا بعضی چیزا رو تعویض ...

کدوم خانوم من تاپبکشو ندیدم

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

وقتی سایت قابلیت عکس گذاشتن داره خب یعنی طرف میتونه عکس بذاره و نظر بخواد

اتفاقا تنوع خوبه اینا ب غیبت فقط عادت کردن چش خوشبختی کسیو ندارن والا نمیتونن نبینن 

شَِاَِیَِدَِ بَِهَِ رَِوَِتَِ نَِیَِاَِرَِمَِ وَِلَِیَِ شَِکَِ نَِکَِنَِ جَِبَِرَِاَِنَِ مَِیَِکَِنَِمَِ👑 ‌‌‌‌‌
حالا ببخشید شما لاکچری هستید خیلیا هستن دور و اطرافشون کلا این چیزا زیاد دیدن برای شما عادیه خیلی ه ...

عزیزم من به خودم چیکار دارم

من دارم دیده های اطرافم رو میگم

شما یه سر برو پیج های جهیزیه های اینستاگرام رو ببین

اکثرا در همین حدن دیگه و شاید حتی بهتر...

چون الان وامای ازدواج هم زیاد شده

خیلی از خانواده ها هم از سالها قبل واسه دختر و پسرشون خرید میکنن

خیلی از وسایل برقی و فرش و مبل و غیره رو هم مغازه ها به صورت اقساط میدن از همون اول

در نتیجه اکثرا در همین حد جهیزیه میبرن

بعدم دلیل نمیشه اگر منه نوعی چیزی رو خودم ندارم واسه داشته های بقیه حسرت بخورم یا حالم بد بشه که

میتونم تلاش کنم یا صبر کنم تا منم به دست بیارم و واسه اون آدم هم آرزوی خوشبختی داشته باشم