2777
2789
عنوان

اگه از تاپیک جهیزیه و این چیزا خوشتون نمیاد چراا وارد میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 51 پست
جانا سخن از زبان ما میگویی به خدا که من هربار عکس میذاشتم میگفتن وااای شوهرت چه مظلومه چه خوبه چه ا ...

اون کیه که نماز خونه دانشگاه ولووو شده 😬🤣

ببین چقد بهت گفتم ـ... 🤣💔🤦🏻‍♀️

من که دیگه عکس اون شکم گنده رو نمیزارم 😬

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یاد گرفتم نگم  فقط برای انرژی منفی که وارد میشه دو تا تجربه شدیدا تلخ دارم از گفتن اتفاق ...

واقعا نباید گفت

به قول حضرت مولانا

چون که اسرارت نهان در دل شود

آن مرادت زودتر حاصل شود... 🌱🤍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اون کیه که نماز خونه دانشگاه ولووو شده 😬🤣 ببین چقد بهت گفتم ـ... 🤣💔🤦🏻‍♀️ من که دیگه عک ...

😂😂 مصیه

کلاس بعدیت ساعت چنده ؟

برسین داره میاد خونمون

ذوق فراواااان

از دیشب پیام نداده

یعنی واقعا دلش تنگ نمیشه

چه سنگ دله اخه  

😂😂 مصیه کلاس بعدیت ساعت چنده ؟ برسین داره میاد خونمون ذوق فراواااان از دیشب پیام نداده یعن ...

مصی بی نوا😬

ی کلاس دارم نمیرم شکم گنده داره میاد دنبالم بریم وی دی ان بریزیم زرت و زورت تماس تصویریاش و شروع کنه

ای جاننننن 😍😍😍😍حالتو خریدارم😬🤍

ب معنای واقعی کلمه بی ذوق بی احساس سنگدلن🤐😏🫠

این جهیزیه نشون دادن ایجاد چشم و هم چشمی می کنه. ایجاد آه و حسرت می کنه. کجای دنیا این مسخره بازیا رسمه کجای دنیا دو میلیارد دختر باید با خودش وسیله بیاره. شوهر پس برا چی کرده. خودش چکاره اس؟

دختر و پسر در حد ضرورت وسیله بیارن شاغل بشن کار کنن دربیارن با زحمت خودشون بخرن.

آره حالم بهم می خوره از این رسم جهیزیه میلیاردی و عروسی میلیاردی و سیسمونی

همیناس که به هیچ جا نمی رسیم. دختر ۲۰ ساله چرا باید اول زندگیش بی زحمت همه چیز داشته باشه قراره مادر بشه چی می خواد یاد بچه اش بده بی مسئولیتی و مفتخوری و پز دادن

مصی بی نوا😬 ی کلاس دارم نمیرم شکم گنده داره میاد دنبالم بریم وی دی ان بریزیم زرت و زورت تماس تصویر ...

😂 مامان رفته سرکار خونه تنها دارم پادشاهی میکنم

گناه داره مضی 😁😌😑 

علیرضا که نمیدونم کجاست اصلا

از صبح هم تل انلاین نشدم گوشیو رو هم گذاشتم رو ایرپلین مود 

دارم از مجردیم لذت میبرم 😂