2777
2789
عنوان

دوستان عکس بیبی چک منو ببینین

713 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ،بیبی چک اول دیروز زدم که روز موعد بود ،بیبی چک دوم امروز 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

مثبته مبارک باشه

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاله داره مبارکه 

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟
استاتر باردار بودی؟ جواب بی بی چک درست بود؟

عزیزم بعد از این دو تا بیبی چک دیگه هم زدم هاله داشت ولی امروز لکه دیدم فکر کنم دارم و پریود میشم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
عزیزم حدیث کسا امروز نوبت شماست انشالله حاجت روا شین❤️❤️❤️❤️

ممنون عزیزم 💕🍃

💜                                                                                                                                                                                                                                           
باردار بودی عزیزم ؟

نه جانم 💕🍃

💜                                                                                                                                                                                                                                           

سلام داخل یه تاپیک که راجب وسواس بود نظرتون رو خوندم 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4