2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک عکس النگوهاوطلاها🥺🙂

196 بازدید | 15 پست

من هیچی طلاندارم توی عروسیمم هیچکس بهم طلا نداد چون خونواده شوهرم نیومدن خونواده خودمم هیچی نخریدن‌...فقط شوهرم یه انگشتر موقع عقدخریده بود که اونم پارسال بخاطر کارم فروختم😞هنوزنتونستم بخرم...خیلی دلم گرفته..

دعام کنید بتونم انگشترمو حداقل بخرم😞

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوونه ای ها ادم واسه طلا غصه میخوره اخه؟فداسرت ک نداری بخدا باطلا یا بی طلا چیزی ازخانوم بودنت کم نمیشه یا اضافه نمیشه دوروز دنیا غصه این چیزارو نخور باشوهرت خوش باش گول این نی نی سایتم نخور 

گلم انشالله میخری منم ندارم طلای کوچیکیمو داشتم فروختم سرویس خواب گرفتم انشالله برم سرکار جمع میکنم میخرم🙂🥰

گاهی وقت ها دادن شانس دوباره به آدم ها مثل دادن یک گلوله اضافه است چون باشلیک اول نتونستن تو رو از پا دربیارن:).🙂

سلام عزیزم 

خواستم بگم من روزی که عقد کردم اصلا حلقه ی طلا هم برام نخرید باور میکنی؟؟؟ یه انگشتر طلا داشتم از قبل گفت همون جای حلقه باشه تا بعدا برات پول اومد دستم میخرم….. اونموقع من اصلا فکر طلا و‌اینا نبودم اما بعد عقد مراسما میرفتم غصه ام میشد اما بعش نمیگفتم اون پول داشت و برام نمیخرید چون ب قول خودش میخواست منو امتحان کنه اما وقتی من امتحانمو‌پس دادم ب قول خودش برام خرید اونم بعد دو سال زندگی!!!! 

نگران نباش انشالله شما هم یواش یواش طلا میخری 

دیوونه ای ها ادم واسه طلا غصه میخوره اخه؟فداسرت ک نداری بخدا باطلا یا بی طلا چیزی ازخانوم بودنت کم ن ...

چقدر قشنگ گفتی😍😍😍😍😍

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔
والا اخه کی مرده کی زنده تادوروز دیگ بیخیال

اره دقیقا همینه.ایشالله همیشه دلت خوش باشه

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔