2777
2789
عنوان

پسرم از راه رفتن میترسه

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 30 پست
هیچی چی کارکنی؟ صبرکن تا راه بیفته. دخترمن یک سال و دو ماهگی راه افتاد. قبلش دستمون رو میگرفت میرفت ...

خدا از دهنت بشنوه والا بچه اولمه خیلی ذوق راه رفتن داشت ولی یه دفعه ای دیگ راه نرفت

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم🙄

رو روک سوارش کن ترسش بریزه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

خدا از دهنت بشنوه والا بچه اولمه خیلی ذوق راه رفتن داشت ولی یه دفعه ای دیگ راه نرفت

راه میره حرف میزنه میپره می دوه شلوغ میکنه یه جوری که بگی تورو خدا یه لحظه بشین چند دقیقه چیزی نگو. عجله نکن از الانش لذت ببر

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.
چرا درد بکنه😐 دارم میگم راه میرفت یه دفعه ای ترسید

ببین من پسرم یکسال و دو روزش که شد یه دفعه دیدم خودش داره راه می‌ره. البته برای اولین بار فکر کنم ۱۱ماهگی چند قدم برداشت دیگه هم خودش راه نمی‌رفت دستش می‌گرفتم راه میبردمش. دقیقا دو روز بعد از یکسالگیشو خودش راه افتاد

هر وقت وقتش بشه راه میره ..دختر من ۱۴ ماهگی راه رفت... ج عجله ای داری اخه

حالا اینو ول کن این بالای سر کسی خیار نخورید مشکل منو شوهرمه دقیقا😂😂🤣🤣

سوار میکنم میشنه توش لم میده😐

بذارش تکونش بده یواش یواش خودش حرکت میکنه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

خانوما پسرم ۱۰ ماهشه در طول روز چی بدم بخوره ؟

مثل بچه اولم کم غذا هست 

خودم زرده تخم مرغ میدم ،سوپ درست میکنم میدم از غذای خودمونم میخوره درست و حسابی میوه نمیخوره 

شیر خودمو میخوره ولی کمه شیرم 

چند وقتیه میگم کاش شیر خشک میدادم بهش چون رشد قدیش کمه 

میتونم مکمل بدم واسه قدش؟

ببین من پسرم یکسال و دو روزش که شد یه دفعه دیدم خودش داره راه می‌ره. البته برای اولین بار فکر کنم ۱۱ ...

مثل همون چهار دست و پا ک میرن یه دفعه ایه خدا کنه اینم راه بره چون حرفم نمیزنه همه میگن تنبله😐

ن میدونی سرنا خورد بعد پنج تا آمپول زدن به پاش البته تو دوروز از اون موقع میترسه

همونه پس

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
حالا اینو ول کن این بالای سر کسی خیار نخورید مشکل منو شوهرمه دقیقا😂😂🤣🤣

😂😂✋️❤️

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐