2777
2789

من امشب باقالی پخته خوردم و متاسفانه روی معده مونده و هضم نشده ، دل درد دارم و حالم بده چی بخورم خوب بشم ؟ 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چای نبات 

عرق نعنا

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
چی هست ؟ 

ی گیاه تلخ عطاری ها دارن من هنیشه میخورم دو حالت داره یا خوب میشی یا بالامیاری گلاب به روت سبک میشه معدت

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 
چای نبات خوب میکنه ؟  حالت تهوع دارم به خاطر سنگینی معده

اکه تهوع داری عدق نعنا

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
ی چیز بخوره که گوارشی بیاد بیرون . بری دستشویی. ولی کلا برای هضم و ....رب به خوبه.

اصلا دسشویی ندارم.  ببخشید فقط حالت تهوع دارم .حداقل اگر بالا میاوردم خوب میشدم. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

من دو سه شب پیش یادم نیست چی خورده بودم ولی از ساعت ۱۲ دلپیچه شروع شد و کم کم هی شدید شد تا ساعت۲ رفتم دکتر دوتا آمپول داد اومدم خونه باز ساعت ۴ شروع شد خدا خیر مامانمو بده یکم کلپوره داد خوردم گلاب به روت کل مردمو بالا آوردم عین ی پر سبک تا ۱۲ ظهر خوابیدم حتما بخر تو خونه بزار اگه عرق نعنا چهل گیاه تو خونه داری هم خوبه

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه