2777
2789

حالا هیچی یکم چس ناله کن باز برگرد ب زندگی

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دلداری نده😂

باش😂😂😂 

اخه من خودم ظهر دوست پسرم ولم کرد گفت اصلا نمیخاستمت برای هوسم مسخاستمت اصلا چرا افتادی دنبال من هیچ وقت عاشقت نبودم هیچی نبودی برام فلان دخترداییمو میخام 

حالا گوه میخوردا مثه سگ ترسیده بود نرم چیزی ب دخترداییش بگم ظهر ولم کرد رفت 

شب با دوستم بیرون بودم داشتم میگشتم فرداش و فرداشبش باز بیرون بودم😂😂😂😂🤤 الانم فک کنم دوروزی گذشته فرداهم میخام برم عروسی 

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
حالم بده دیگ بریدم 🥲 آخه چرا قدرمو نداره من که دوستش دارم  همش وقتی دعوا میکنیم جواب تلفن رو ...

برین بهش والا 

منتظری قدرتو بدونه 

منتظر نمون چون نمیدونن